Forsiden Om meg Tegning & Foto Inspirasjon Hverdag English Updates

Fant Pyton Slange!

17.02.2014 @ 14:15 i Hverdag i Australia 0 kommentarer

Heihei!

Så da var det Mandag igjen gitt, dagene fyker selv om jeg har absolutt ingenting fornuftigt og gjør om dagen^^ 

Forrige helg var jeg og Andrew en tur hos Sam og Adam, som hadde tre jenter på Coach Surfing, og en kompis av meg Sergio var med. Vi slappet av og snakket, helt til noen sa vis kulle ha Kings Cup... Det er den derre Mulle Mull drikkeleken eller hva vi kallte den hjemma :P Hvertfall, jeg fikk bevist mine drikkeferdigheter... Sergio var utrolig imponert over at jeg drakk øl som vann, mens jeg egentlig ikke tror det er en bra egenskap og ha. Heldigvis er det ikke ofte jeg drikker her nede! :P Men det var en veldig kjekk kveld!Så har Marianne og jeg vært ute på natt fotografering i bushen igjen, som var veldig skummelt og spennende^^ Det krelte av padder og frosker, som skremte vetet av oss hele tiden...
Men til tross for god innsats, ble det lite bilder..
Her er en Cane Toad som er en pest i Australia, de var først introdusert til Australia for at de skulle spise Cane Beetles for å redde noe som heter Sugar Canes, som er en stor inntekt her. Men, Cane Toad'ane spiste jo ikke de, medførte sykdommer til andre planter og insekter og spredte seg, ja som en pest. Så sånn er det...ekle er de å.

Her er en liten frosk, vet ikke hva den heter, og er umulig og finne ut.

Uhuuuuu.... ja :P

Ble og litt bilder av månen som skinte veldig sterkt denne natta.

Og av stjernene, men månelyset skinte litt for mye til å få noen særlig bra bilder.

Etter natt turen kjørte vi til toppen av Mt Coot-tha, så her er da en cafe og utsikt over byen.

Brisbane <3

Jeg har enda ikke fått jobb, så da blir det mange turer i skauen med Marianne. 

Her er en Water Dragon som viser seg frem.

Store ekle edderkopper er jo ikke noe nytt

Men idag fant vi 5 (!) slanger, 4 var av denne typen, nemlig Common Tree Snake. De er ikke giftige, og veldig pene. Den spiser for det meste frosker, vann firfirsler, geckos, småfisk og små reptilers egg. En voksen blir opp til 1.2 meter lang. Denne var sikkert rundt derom.


Den siste slangen vi fant var en Python slange! Det var utrolig kjekt, og vi ble begge veldig giret. Kjenner bare adrenalinet pumpe, og man blir litt skjelven. Denne var sikkert rundt 1.5/2 meter lang, og lå ved en stein og solte seg. Grunnen til at øynene er blå er fordi den var i et skinn bytte cyclus, og lå i solen for å tørke skinnet sitt. Den kan ikke se når den er i denne transen, og kan bare bruke vibrasjon til å føle. Dette er en Coastal Carpet Python, en av to arter man finner i Brisbane. Den kan bli opp til 3m lang. Disse er heller ikke giftige.

På Fredag var det jo Valentines dagen, så vi hadde take-away mat og koste oss med film hjemme. Lørdagen møtte vi opp med Nicole, og hadde mat på en restaurant. Jeg har fått skypet med både Vilde og Lena I også som var etter lengtet, kjempe kjekt og snakke med dere igjen jenter <3 

Ellers er det lite nytt her...
Er det noen som har noen ønsker om noe jeg kan fortelle om? Noe fra her, bilder av noe spesielt....så hyl ut :)

Chiao :) 

 

#Brisbane #Australia #Hverdag #Slanger #Pyton #Snakes #Life

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits