Forsiden Om meg Tegning & Foto Inspirasjon Hverdag English Updates

Kategori: Blogg

Hverdagen siden jeg var hjemme i Norge :)

25.09.2013 @ 09:30 i Blogg 0 kommentarer

Hellu!

Har hatt folk som spør meg om jeg fremdeles blogger, og hvorfor jeg aldri blogger...hehe, vell, med macbook og java er det lite irriterende når java ikke vil fungere, og i det siste har jeg egentlig ikke gjort så altfor mye, alt er liksom hverdag og rutiner nå så føler ikke at livet mitt er noe særlig interessant. Men jeg har da holdt på med litt i det siste.

Dette semesteret har jeg sagt at jeg ikke vil jobbe så mye som jeg har gjort det siste året, så jeg har bare 7 timer fordelt på onsdager og torsdager hver uke, kun for å få inn litte grann ekstra cash for dill dall. Dette har jeg gjort for å ha mer tid til og fokusere på uni og ha mer sosial tid, siden jeg var veldig usosial forrige semester. Lønnen min er god til og være casual på Marble Slab, jeg har ca. 126kr timen i hverdagen. Det er lite i kontrast til hva man får hjemme, men lønnen er lavere her i Australia, og jeg så en plass at pris på diverse ting er ca 30% lavere enn i Norge. 
Jeg har fått to nye jobb kompiser, to gutter som er et par, og som er veldig kjekke gutter. Så jeg trives på jobb, men skulle ønskt det var mer utfordrende. 

Jeg har har hatt noen dagsturer til Gold Coast inni mellom også ilag med veninner for å ta en pause fra studiene, som har vært hektisk i det siste! Så da drar vi ofte til The Spit som er en litt mer "beksjeden" strand, og er en elv. Det har vært utrolig deilig og ha de dagene der nede, for det blir som en dags ferie hvor man kan slappe av! The Spit er ca 45 - 60 min kjøretur, helt etter hvor bra trafikken er.

Dette er meg og en av mine beste veninner Bec.

Kan ikke klage ;)
Ellers med studeringen går det bra, har hatt to eksamner, en jeg fikk 73% på og en 76%, som da er tilsvarende 5'ere. Og jeg har også fått 5'ere i de oppgavene jeg har levert inn. Så er fornøyd med det! :) Fagene jeg har dette semesteret er Destination Management, som er om by-planlegging på en bærekraftig måte, og jeg skriver om Sverige faktisk. Jeg har også Management Strategy & Decision Making, som er et ok fag, veldig kjedlig men jeg klarer meg bra i det så da er det jo greit. Hadde en poster presentation idag ilam med en annen fra klassen, og tror det gikk greit det og. Det tredje faget er Rooms Division Management, som går ut på å lære om hotell software og hotell ting, hehe. Det siste faget er Managing Culturally Diverse Workplaces, som jeg føler jeg ruler i, siden jeg er en av de få som snakker hver time osv, så det er jo også greit.

En søndag drog jeg og Andrew til Lamington National Park for en kjøretur, picnic og gåtur. Kjøreturen var veldig fin med Australsk natur og se på, og mye svingete veger! Da vi kom dit tok vi sekken på ryggen og vandret i veg innover bushen. Vi gikk ganske langt, men møtte ingen interessange dyr eller noe spesielt og se på enn bush. Da vi kom tilbake fant vi oss en benk og hadde en liten picnic med god mat og kjeks. Så det var en ganske kjekk søndag.

Litt bilder fra Australsk natur 

Jeg og Marianne var og tok bilder her en dagen også, men vi fant ingen reptiler, men det var en interessang tur allikvell. Jeg har sett på kartet at det skal være en dam eller noe slikt her i området hvor jeg bor, men har ikke funnet det. Vi fant det! Det var en så og si søppelfylling med bilder, tv'er og andre møbler... Her er noen bilder fra den turenDenne helga var jeg ute med Bec og hennes venner for å feire dagen hennes! Vi gikk først til Beah House Bar & Grill for mat og pre-drinks, og tok bussen til byen og endte opp med og dra til The Victory Hotel, The Vic forkortet. Det var en kjekk kveld ute! Jeg har ikke vært ute på over ett år skikkelig, så det var digg og få ristet litt på dansefoten^^

Phoebe, Bec og meg :)

Møtte disse to karene, Adam og Haboob ute også :)

Dette var gaven fra meg til Bec, Sam er mannen hennes. Syns det er kjekkere og gi personlige gaver, spesiellt viss personen har alt den vil ha :)

Så fant jeg jo denne kjekkasen på badet her en natta, det var jo veeeldig kjekt :( Huntsman spider...de er ikke giftige eller aggressive, men de har ben som gjør dem gode til og hoppe og du kjenner det om den biter...Jeg hylte jo selvfølgelig og ble reddet av Andrew :P


Denne søndagen var Andrew og jeg på tur til Bribie Island på picnic tur igjen. Andrew hater stranden og vann, så da blir det lite bading :P Men vi kjøpte baguetter og kylling, og koste oss med utsikt over havet. Jeg tok litt bilder, og vi kjørte til forskjellige strender og utsikter.

Albatross :)Så det er vell egentlig det som har skjedd siden jeg kom hjem fra Norge. (Jeg kaller Norge hjem og Brisbane hjem :P kommer ann på hvor jeg er)

Skal prøve og blogge litt oftere :)

Me, meg og I :P

04.06.2013 @ 11:22 i Blogg 2 kommentarer

Gidder ikke blogge, bildespam av meg! og mitt! og mine! :P Om 2 uker sitter jeg på flyet hjeeeeem til Sauda!!! <3 
Ja masse masse bilder av meg xD  

 så kort sagt, jobber, studerer til 2 eksamner neste uke og er lynklar for å komme hjem snart! :) 

Hverdag inkludert Huntsman Edderkopp!

10.02.2013 @ 12:56 i Blogg 0 kommentarer

 

Hei hei :)

Den siste uken har ikke vært spesiellt spennende, selv om jeg har hatt fri fra jobb. Har vasket og ryddet, slappet av med filmer og bøker. Har hengt med litt venner, hadde Marianne (eks-sjefen) min på besøk her en kveld som var veldig hyggelig, hadde kaffee og nybakte muffins og bare bablet i noen timer. 
 

Her er en av baby geckoene vi har i huset vårt, så søte :D

Og ett mindre søtt insekt :S Heter Huntsman Spider og er ikke særlig kjekke..de er store og kjappe! De er ikke farlige (som i og kunne drepe), men det gjør ca like vondt som et vepsestikk. Men det blir noen hyl og skrik når de popper opp. Denne var inni vaske maskinen!! 

 

Var på Chinese New Year i helgen med Tessa, Nicole, typen hennes Sam, og Andrew :) Det var ganske LAME, men men, bedre enn og sitte hjemme. 
Dette er en plass der bare monker og nonner kan gå i.. 


Gjengen :)

BØ!
Nærbilde av husdyret mitt :/

Tessa og Nicole :)

Sam og Andrew :)


Fant dette av meg og Andrew :) Aaaaaaw, ikke sant?:)

Var i South Bank med Adam den ene kvelden også, så vi hadde middag og ruslet rundt og snakket.


Alt fra meg denne gang :) 

Melbourne ferien vår!

31.01.2013 @ 07:50 i Blogg 0 kommentarer

Hei og hopp!

Da va me komt hjem fra Melbourne, vi reiste ned dit forrige onsdag og var der en uke. Vi tok taxi til Coopers Plains togstasjonen, og toget til flyplassen. Flyet ned dit tok 2 timer, og vi kom dit sent på kvelden, så det ble bare rett i seng. Torsdagen tok vi trikken inn til byn som tar ca 30 min, og vi gikk bare rundt i byen og kikket, og utforsket hva den hadde og by på. Jeg husker egentlig ikke hvilke dager vi gjorde hva, så tror jeg heller skal skrive om hva vi gjorde. Andrew brukte en dag på å delta i en slags gathering konkurranse i Magic Cards, så da gikk jeg rundt i byen og kikket på gate fremførere, som det var en hel del av. Mye interessant, men også mye tull. Jeg tok en del bilder og gikk hjem etter 6 timer med vandring :P

Den ene kvelden hadde vi thai mat og møtte opp med en kompis av Andrew. Vi ble med dem på the Transit Bar, og satt på "taket" som de kalte det. Etter der dro jeg, Andrew, kompisen og en annen til en plass som het Madhouse. Vi betalte for aå komme inn, og da vi kom opp (var ca 8 trapper opp), stod det "You made it!!!! \m/ \m/", som var litt morsomt. Men da vi kom inn, var det ca 4 mann der, en hoppet rundt, en stod og head-banget, en som satt og en annen som bare digget til metall musikken. Det var ganske patetisk og vi dro etter en øl.
Etter det dro jeg og Andrew hjem.

Jeg tok en del bilder fra inne i byen, siden det ble mye vandring rundt omkring. Melbourne er en ganske gammel by vil jeg si, med mange gamle store bygninger, med oppusset del på bunn hvor butikker lager sine huler. I begynnelsen syns jeg ikke noe om det, men det vokste på meg tror jeg i slutten. Det tok bare litt tid og bli vandt med det.
Men en ting skla byen ha, det er mye liv! Mange gate fremførere, hvor det var noe for alle. Mange familie fremførere, og mye kunst, musikk og dans.
Den ene kvelden så jeg og Andrew slutten av et show, hvor en fyr sjonglerte en motorsag som var igang, en stor kniv og en håndgranat. Litt sykt. Han var veldig god, og sa til slutt at det var et $2000 show som han hadde tatt på gaten for et par dager bare. Mange circus og diverse som vil ansette han. Så det var litt kult!

Legger til litt random bilder, syns blogg sin bildeopplaster er helt teit...så uredigerte bilder og litt fra alle kanter :P

Dette er Flinders street station, som er ved siden av Federation Square.

Syns han her var veldig morsom!

Ikke vet jeg hvordan jeg snur blider helle...noen som vet? vertfall...asiatisk mat :) namnam

hotelrommet vaårt med kjøkken :)

Meg og min kjære <3

Yarra River :)

Trikker overalt i Meblourne, kunne aldri kjørt bil i gatene siden de er midt i vegen..men man kommer seg dit man skal, og de går ofte!


Hovedsaken vi reiste var for å se de 12 Apostler langs The Great Ocean Road, som er en kjøretur langs kysten med maaange flotte utsikter, strender og småbyer!
Vi startet tidlig om morningen, leigde oss en liten bil og kjørte avgårde. Det er en av de store tingene man må gjøre når man er i Melbourne, og er superkjent for det.

Turen var helt fantastisk, været var supert nesten hele dagen. Vi stoppet mange plasser for å se og ta bilder, gikk ned til et fossefall og tok en liten bushwalk i samme slengen. En liten jente ble nesten bitt av en slange på veg opp fra fossefallet igjen...hun gikk i sin egen verden, mens vi andre prøvde forklare at det var en slange i vegen hennes, men hun bare vimset og tråkket nesten på den, og den var 1cm fra å treffa leggen hennes med bittet... Jeg fikk ikke bilde av den desverre, siden kameraet var i manuell fokus så fikk et veldig blurra bilde.

Etter det stoppet vi flere utsikts plasser, stoppet og hadde en picnic i en av bygdene. Kjøpte bare en kylling, hvitt brød, smør, mayonnes og vann. Og litt snack selvfølgelig^^
Her så jeg en vill kanin og! Australia har jo sin historie med dem, men det er faktisk den første kaninen jeg har sett.

Vi gikk noen turer rundt omkring også. Og en plass stoppet vi siden mange andre hadde, og til min store begeistring var det ville koala'er folk tok bilder av. Det tok ikke lange tiden før jeg var blandt dem med kameraet mitt, og forsøkte og få noen skarpe bilder. Rundt denne tiden begynte himmelen og bli grå, og litt regn kom. Koalaene var kjempesøte forresten!!;)

Koalaaa baibiii :D <3 Ble superfornøyd med dette bildet :)


Vegene var for det meste slik^^

Wohoo! Strender og skog så langt øyet kan se <3

Blå himmel, blått hav og gule skrenter med grønn skog <3

:)

Inne i en bygd^^

Inni en trestamme :P 

"Fossen" (hehe, når man er fra Sauda/Norge så er ikke dissa såkalte fossane så imponerande :P) Men fint var det jo :)

In the jubgle, the mighty jungle :D

Sopp på tre :P

Mye bilder i farta også xD 

Litt mer skyer og kaldere, men fint og kjekt likevell!


 Til slutt kom vi oss til apostlene. Vinden var ganske saå sterk, men det var en flott utsikt, og kjekt og ha sett^^ Så det var den turen, vi kjørte i 16 tilmer med stopp og alt, så var hjemme sent på kvelden. 

En av de andre dagene var vi ved St Kilda, som er strand området til Melbourne. Vi gikk på en brygge og en kafe som er i slutten av bryggen, og så langs stranden og til Luna Park. Der var det også et kunst marked som vi gikk langst og kikket på veg tilbake. 

Vi var også innom Melbourne Aquarium en dag, siden det er en av de tingene man også må gjøre når en leker turister. Så det er jo selvfølgelig overpriset for hva det er, men det var kjekt likevell. Alttid kult og se haier og diverse fisker og sjøliv fra Australia :)

Pingviner :D

Sjøhest ting :P

Hai!

Fishy stuff :P

Blekksprut!

Saghai :P

Det var en gang en hai som svømte til sand, og sa "hei sand", sanden svarte "hai hai" (heheheh Lena!) :P


Så siste kvelden tok jeg turen til en gate hvor jeg hadde utsikt over melbourne city, og tok litt kvelds foto :)Så det får bli det for denne gang...har visst fri i en uke til fant jeg ut :P Så da blir det vel litt tid til tegning og småprosjekter :) Turen satt meg litt tilbake i budskjettet mitt...så litt kjedlig at jeg ikke får jobbet opp no penger i neste uke, men ingenting jeg kan gjøre med det. Nå blir det utpakning og rydding.. :P

Heidå :)

Gold Coast & Hverdag!

16.01.2013 @ 05:57 i Blogg 3 kommentarer

Hei Hei Hallå!

Da er det en uke siden jeg begynte med myfitnesspal, og har gått ned en kg på en uke, som er good shit :) Igår begynte jeg 30days challenge, og tok fit testen. Jeg skal prøve gjøre hver dag frem til Melbourne, så er bare en uke, men så får jeg heller bare fortsette når jeg kommer tilbake. Men, trening er trening! Det var 12 øvelser, der man gjør så mange man kan i 50 sek, og har 10 sek pause, bare at jeg tok lengre pauser, ellers hadde jeg gitt opp halvveis :P Idag gjorde jeg nr. 2, som bare var 4 øvelser, som tar ca 5 min.. så man skal ta de 3 ganger, og var fokusert på burpees, som er og hoppe opp, hoppe ut og gjøre en push up, og så gjenta...var helt gåen etter en rep..lol! Så jeg gjorde vanlige øvelser etterpå som går mer paå styrke enn cardio, for der suger jeg. Men trente i 20 min ca, som er bedre enn ingenting :) Er redd at jeg tar helt av, og slutter etter en uke pga gansperr er utrolig kjedlig og ha :P haha!

Mandag var jeg med Sergio og kompisen hans, jeg kjørte til Garden City Shopping Centre, og hentet dem, og kjørte ned til Gold Coast! Er første gang jeg gjorde det, men det gikk helt fint, til og med inni Gold Coast sentrum. Vi kjørte først til The Spit, så inn til Surfers. Vi hadde litt lunch og kjørte hjem igjen. Var en kjekk dag :) Var helt utslitt etter kjøreturen da :p

Igår jobbet jeg fra 5.30 til 9.30 og idag er det 5.30 - 10/10.30. Brukt dagene til å lese i boken min, og gjøre husarbeid, trene og lage middag, så det er jo stas^^

En uke til Melbourne tur idag! <3 blir digg!

Har fremdeles problemer med java og bilde opplasting -.- 

 

Hverdag & Melbourne planlegging!

13.01.2013 @ 12:47 i Blogg 0 kommentarer

Hallo på do :)

Da var denne helgen over også, og jeg syns tiden går utrolig fort! Nå har jeg booket fly og hotell til meg og Andrew den 23. januar for en ukes tid! Skal skrive litt om Melbourne senere i innegget :)

Jeg jobbet torsdag og fredag fra 7 - 10.30, og dagene gikk for fort til og få gjort noe fornuftigt. Jeg fikk ikke engang "tid" til å trene..sannheten er at jeg ikke hadde energi, musklene gjorde vondt fra de andre dagene, og jeg var i dårlig humør og sliten, så da orket jeg hvertfall ikke slite meg mer ut :P
Jeg har holdt meg til mat-programmet ok, jeg går som regel over grensen på hvor mye proteiner jeg trenger til dagen, men syns det er litt vansklig og kutte ned siden alt har det i seg.. Igår blåste jeg ut hele programmet, siden jeg hadde wedges med sour cream og chili sauce da vi gikk på stranden, og bare de hadde 1200 kalorier i seg selv, som er hele mengden jeg egentlig skal ha. Men da lærte jeg det, at wedges er så usunne som folk skal ha det til! :P Jeg tenkte at det ikke kunne være såå gale...menmen.

Som jeg sa var jeg på stranden igår nede på The Spit som er en elveside i Gold Coast. Det er mer lokale som bruker den, og folk med hunder siden man kan ha hund. Men de fleste går til strand siden hvor det er en svær strand, men også hundrevis med lause hunder, noe jeg ikke er altfor inntressert i.
Jeg reiste dit med Adam, Marte og Tim. Andrew kjørte oss, men ble ikke med, han stakk på besøk til kompisen istede for, som var like greit. Vi hadde det vertfall digg! Vi var i vannet mesteparten av tiden, siden solen var så sterk og varm. Adam ble brent av brennmanet, men det var heldigvis ikke en farlig en. 
Det er vel egentlig ikke mer og si om strand turen, siden man gjør ikke noe annet enn å plaske og kose seg ;) 

Etter det skypet jeg med Lene Christin, Siren og Janne, i hele 3 timer til sammen! Det var kjempe kjekt og få kontakt med de hjemme igjen, men hjemlengselen ble enda større!! <3 

Så dro jeg og Andrew bort til en kompis av han som har flyttet til suburben oppforbi, og det var veldig koselig. Drakk litt og de fortalte meg gamle historier fra da de var yngre, som var veldig morsomt siden Andrew ikke forteller meg noe fra tiden før :P

Bilder blir det ikke, siden java ikke funker igjen -.-

 Idag har jeg bare vaært inne og lest i boken min, for vaaarmt :P 

Resten av dette innlegget er vell halvveis mer  for meg selv enn dere, i og med at jeg planlegger tur til Melbourne med Andrew om en 1.5ukers tid. Vi skal gjøre The Great Ocean Road som Andrew snakket om da jeg var hjemme i julen sist. Vi skulle egentlig til Phuket, men vi har funnet ut at vi ikke har råd til det egentlig.

Melbourne tar ca 2 timer og 10 min med fly, så er ca samme tid som det tok til Sydney, bare at Melbourne ligger omtrent dobbelt så langt vekke som Sydney. Melbourne har dobbelt så mange innbyggere enn Brisbane, på litt over 4 millioner. The Great Ocean Road er akkuratt hva det høres ut som. Det er en veg langs kysten som går fra Melbourne til Adelaide ca, den er 263km lang, og er en veldig populær plass for turister og reise. Søk etter navnet i google om du er interrestert i flere bilder fra det. Det tar ca 5 timer fra Melbourne til Warnambool, som vi planlegger og ta. Vi tenker ta en natt paå hotell før vi tar en av de øvre vegene tilbake for å se andre ting. 

Vi har booket oss inn på Rydges Hotel, som er 20 min fra byen, som er litt greit. Det har utebasseng og så helt ok ut på bildene. Melbourne er en stor party plass, men siden Andrew ikke er så skarp på flasken, blir det nok enn mer avslappet kosetur. Selv om jeg bruker dagene mine på ca ingenting, er det kjedlig og gå og trø hjemme hele dagene, saå det skal bli godt og komme seg vekk fra hverdagen hjemme.  

 

Referanser:

http://www.phpriot.com/articles/static-google-maps/2

http://www.victoria.visitorsbureau.com.au/regions/great-ocean-road.html

 

 

Hverdag :)

09.01.2013 @ 14:13 i Blogg 1 kommentar

Hei hei!

Så da har jeg startet nytt og bedre liv, Igjen :P Vertfall, jeg spiser 1200 kalorier ca til dagen, programmet jeg snakket om i forrgie blogginnlegg er helt fantastisk, det har alt av matvarer! Så etter et måltid, skriver jeg bare inn hva det var, og så sier den hvor mange man har spist, og hvor mye fett or proteiner det var i det, og hva målet er for dagen. Ikke noe stress i det hele tatt, og jeg trenger ikke tenke på diett shaker eller sulte meg :P 
Har et bilde av hva jeg har spist idag og hvordan tabellen ser ut:

Så som dere ser er jeg på god linjen med alt bortsett fra hvor mye proteiner jeg får i meg, men ikke så alt for gale. Man skriver ogsaå inn viss man trener, og den kalkulerer hvor mange kalorier man har brent.

Jeg trente både igår og idag, en 30min styrketrening igår, og en kjapp 15 min idag. Hehe, ikke mye, men programmet jeg følger får pulsen opp, og musklene verker. Trening er trening, og litt er bedre enn ingenting :) Kjøpte dette igår, push-up bars og en stoppeklokke.

Maten idag, haha :P er steik, salat med mango, løk og poteter med saus.

Har begynt så vidt og lese i denne boken også....er et fag jeg skal ha som sies og være utrolig vansklig og tungt, så fikk jeg låne notater fra ei som tok det forrige semester, saå jeg skriver av dem.

Jeg lagde meg også en bokholder av papp! Haha, gotta love the cardboard boxes <3 Vertfall, det gjør studering og tegning mye enklere :) Og det koster 2-300 kr for en fancy en :P

Satt med benet på en kant, og syns det så litt sykt ut :P 

Fikk to bøker i posten idag også, som er i en serie hvor jeg har lest den første boka som het "Life as we know it", syns den var bra, så gleder meg til disse :)

Skypet med mine søte søsken her en dagen også, savner dem!!! <3


Så det har jeg styrt med de siste dagene, jobbet tirsdag og idag 5.30 - 10, så det var ikke saå spennende :P

Snakkes <3
 

Jul i Australia

30.12.2012 @ 11:17 i Blogg 0 kommentarer

Hei hei folkens :)

Da er nesten julen over for denne gang, og jeg brukte min jul i Australia for første gang. Det første jeg vil si at den er ikke like god som hjemme! Men jeg hadde en fin jul forde da :)

Julaften (24.) er ikke stor her nede, siden de feirer morningen den 25.. Men jeg ble overrasket morningen 24. av at det hang en sokk ved juletreet med masse digg oppi! Mamma hadde fått Andrew til og gjømme den til den dagen, og jeg fikk sokken min likevell :D Jeg ble kjempe overrasket og superglad! Norsk snop og pondus <3 Det var også en lapp oppi som sa at det var en sokk til som var til Andrew gjemt oppå klesskapet i rommet de sov på, så jeg hang opp den da Andrew skulle ut og kjøpe noe^^ Så vi var superfornøyde begge to med hver sin sokk :DMen me gjorde ikke så mye mer den dagen.. :P Vi kjørte en venn til Redcliffe og tilbake, og slappet av resten :P

Julen min startet med enda en sokk som var fra nissen :P Me fant ut at me har vert supersnille i år ;P Vi åpnet gaver, og jeg fikk masse fint! En knall fin kjole som jeg skal gå med imorgen, rosa leopard mønstret lerke, fotoramme, skjorte, 2 julekopper med matchende fat og spisematter, en duk, en kalender, et armbånd, penger osv, kommer ikke på alt i farten her :P Tusen takk til dere jeg fikk gaver av, kjempekjekt alt sammen! :D Kjempe nøgde!
Me ryddet litt og gjorde oss klare for besøk. Far til Andrew, kona og ungen deres kom kl 10, skulle komme 12, så me hadde ikke maten klar da de kom, men siden de var 2t tidlige så var det ikke vaår feil :P Jeg lagde mine prawn mango pastries, som er pastry (sånn deig man steiker i ovnen), med krem ost blandet med matkrem, mango chutney, reker, chive og mango biter. På toppen er det reke. De er kjempe gode og falt godt i smak hos alle, så det var kjekt :)
Da de var her bare snakket vi om dill og dall, og Andrew viste hans nerf gever og slikt :P Senere på dagen slappet vi egentlig bare av^^ Hoppet i bassenget litt og^^ Men det var egentlig det :p
De siste dagene har vi begynt og spille Magic Cards, som er et strategi kortspill med monstre som man angriper med og blokkerer angrep med, så taper man liv osv. Hehe, er faktisk veldig kjekt tidsfordriv! xD
Så igår var vi hos søskenbarnet til Andrew og damå, og vi spilte kortspillet og drakk. De hadde en liten pusekatt de hadde hentet den dagen, saå den var jo supersøt og nusselig! Nå vil jeg ha katt xD De hadde også rare høner i hagen som gikk rundt :P Vi var der til rundt 6, og kjørte hjem for å lage middag for middagsgjester. Nicole og Sam kom innom, og vi hadde skinke til middag på den måten min familie lager det <3 Var såå godt! Vi hadde det kjempe koselig! 
Og imorgen skal jeg til Adam som bor ved South Bank (som er der fyrverkeriene er, og han bor rett ved utsikten og!), og feire nyttår med gamle venner og nye mennesker, så det blir bra :) Har farget utveksten, ble en slags karamell farge, som er bedre enn skitten mørk blond farge som sjærer seg frem^^ Så har jeg kjøpt gul neglelakk til og matche kjolen, et manikyrsett fordi det var billig og litt dill til huset^^

Hihi fikk denne av Vilde søta <3

<3 av Siren <3

Denne blir brukt imorgen jah! Ska ha vin go øl, men greit aå ha vodka backup ;D

Wee:)

Ting jeg fikk <3

Har snop for hele 2013 her :/ :P :D

Mmmm kakao med krem i nissekopp! Kan tru jeg var forsnøyd ^.^

Magic kort spill :P

Jadda Andrew gikk litt gal :P

Middag med Nicole og Sam <3

Søtt par, kjempegreie!

Etterlengtet middag ja!

Ooh, så var huseigeren her og reiv ned det stygge utehuset eller hva det er kalt! Så mye åpnere nå, vi må bare fikse det opp :) Har litt planer naå ;)Dette er der Arvid kuttet alt ned til bakken da de var her!! Det vokser fort kan man si! :P

Dagen innkjøp! Den avlange tingen er et hoppetau!!! :P


 Ellers har jeg det helt topp :) Bilen ble ikke fikset over julen, var litt vansklig det..så skal inn til mekaniker på onsdag, og håpe ann er kjørbar på Fredag!

Savner dere hjemme sykt mye!!<3

De siste ukene :)

23.12.2012 @ 09:31 i Blogg 1 kommentar

Hei og hopp :)

Orker ikke skrive mye, har ikke funnet på så veldig mye de siste ukene...har jobbet tirsdag - fredag hver uke, og bare daffet hjemme med vasking, lesing og chilling :P

Så detta e ting som har gjort min uke litt bedre :P
Har kjøpt meg shampo og balsam! Haha, vell, var på tilbud og kostet $20, som er 120kr, kostet orginalt 200. Er en kjempebra sett for blondiner! De tar ut gul skjær i håret, har du det lengre i så blir håret også blondere^^

 

Og jeg har kjøpt meg BIL! :D Kostet $1000, som er 6000kr, er en Tayota Paseo. Jeg fikk penger av mamma og arvid til jul til og hjelpe meg og kjøpe bil, så tusen takk til dem!! Det er da altså julegave, gode karakterer gave (fikk tre 5'ere og en 6er!! :D) og neste bursdags gave. Da de var her så de hvor mye jeg tar buss rundt omkring, og venter her og der i opp til 45 min mellom bussene, noen ganger er de for tidlige som gjør at jeg mister dem, eller så er de opp til en halvtime sene, som betyr mer venting. Er ikke morsomt...Og Andrew som må hente meg fra jobb siden det ikke gãr buss hjem på kveldene. Så nå har jeg fikset meg forsikring på den, og kjøpt inn litt ting til den. Prøvde faå den Road Worthy som er nesten det samme som EU-godkjenning. Fikk det ikke på første forsøk, må ha front suspensions og cv boot ting, som ikke er særlig dyrt. Det var også en olje lekkasje som viste seg og være at olje filteret ikke var skrudd på skikkelig! Så det var jo kjempegreit! Så håper og få fikset de tingene på torsdag, og jeg kan begynne og bruke bilen. Hadde vært supert nå som åpningstidene er satt opp til 10.30.

lagde meg fruktsalat med krem, namnam:)

Hihi pene bilen min<3 Noter sløyfen ;)

Myggstikk bitt...har hatt rundt 50 de siste ukene, nå sliter jeg med 2 under foten!!! S*ttans greier asså... :P 

 

Og bussen har pyntet... -.- lol meget bra spør du meg :P

Marte kom over her en dagen og vi koste oss med å lage brownies og muffinser :D Det var veldig koslig. Så skulle jeg paå jobb, så vi stakk på senteret og shoppet litt før jeg begynner. Siste buss går nemlig 5.40, og jeg begynner ikke før 7. En annen ting som er irriterende :P


Jeg syntes vi var veldig flinke! :D

Hihi, så innredet jeg bilen min med sete trekk <3 fiiint ikke sant? :D

Og matchende gulvmatter :)

Og fargematchende smiley :D

Så har vi endelig fått bassenget opp! Wohoo!

Så blei eg superglad da lillesøsteren min Siren vant GULL på eiker open!! Superstolt av deg snuppa <3 Syns bildet var kjempe søtt også, blei kjempe glad :D Love u<3

Believe, Love, Cream, Imagine And Live :)

Fant litt random bilder fra mobilen ogsã:)

Kjell is back! Vãr free range bierded dragon <3 haha

Beach <3

Dette er julegaven fra Andrew <3

Random fra jobb :P 

Så er det 88 dager til pappa og siren kommer her! Så har fått meg en nedteller i margen til venstre ;D 
Saå til pappa og siren, dette er timeplanen min, onsdag uni 8-10 er bare lecture som eg kan ta igjen på nettet, så me har helgen dere lander, tirs - tors og lørdag til mandag og finne på ting ;) 
Det var alt for nå :)

Savner hjem sykt, og tenker på familie og venner hver dag <3 Savner dere utrolig mye! Sku ønske jeg var hjemme med dere og feire <3

Flytur & hagebasseng!

11.12.2012 @ 04:31 i Blogg 0 kommentarer

Hellu :)

På lørdag var jeg på flytur med Paul, Sanaz og Kurt. Paul og Kurt er piloter, og Paul trengte mer timer, så da inviterte han meg med dem. Vi kjørte til Redcliffe som er en liten time unna med bil. Der måtte de gjøre kalkulasjoner og flyplan, så jeg og Sanaz bare ventet imens. Etter det gikk vi til flyet vårt, som var et søtt lite fly, Foxtrot Romeo Foxtrot var navnet vårt.
Vi fløy langs kysten opp til Hervey Bay, som tar 4t med bil ca, men tok oss litt over en time. Det var veldig kjekt, fikk se hele kystlinjen oppover! Jeg og Sanaz satt som unger bak der, med kameraer og fancy flyutstyr. I Hervey Bay gikk vi inn til flyplassen og spiste litt ships og drakk litt før vi fløy hjem igjen. Paul var veldig god på å lande, ingen vibrasjon! Ble imponert^^ Etter det kjørte vi hjem igjen, og bare chillet resten av dagen.
Det var veldig vansklig og ta bilder, det var litt hompete, og små vinduer :P
Her er noen av de jeg tok :) Så måtte vi jo ha en photoshoot for løye, er ikke hver dag man leker med propell fly :P


This is your captain speaking - ready for takeoff ;) Fikk være co-pilot på veg hjem, som var litt kjekt^^


Søndagen var det BBQ hos Paul og Sanaz, men jeg skulle jobbe, og Andrew og jeg hadde et par ting vi skulle få fikset først, så vi ble sene, og orket ikke stresse. Jeg ble så ringt opp at jeg ikke trengte jobbe ekstra likevell. Hos Paul var vi en liten gjeng og stakk til bassenget og slappet av. Vi ble der ikke lenge, siden vi hadde kjøpt et hagebasseng til meg og ville prøve få det opp før det ble mørkt.
Vi pakket det ut, og fant plass, og begynte fylle. Vannet begynte renne til den ene siden, men vi trodde ikke det var såå farlig. Endte med at vi måtte tappe ut litt og litt, og til slutt gidde Andrew opp og jeg ble småfurten og irritert :P

Kjøpte underlag til det og greierOg så ble det bare tull :/ 

Så idag gikk jeg til markedet oppi gaten her, mistet bussen, så tok meg 30min og gå, siden jeg skulle kjøpe en level så jeg kunne måle bakke underlaget. Så klarte jeg rekke bussen hjem, og startet opp med prosjektet med en gang. Jeg gravde moll flekken til den ble bein, og prøvde det, og det ser ut til at det funker. Jeg trenger bare litt hjelp av Andrew til og få presenningen ben og slikt. Jeg virkelig håper at det funker slik, for viss ikke er siste løsning i garasjen!! Haha innendørs basseng liksom :P Sā nå gikk jeg inn for og blogge, og ute begynte det og pissregne, har ikke sett så mye nedbør på lenge! 


Endelig fått litt lys i treet vårt og :) Kosy^^

Og klokken vi fikk av mamma og arvid er på veggen, haha det var batterier i den, de var bare plastik rundt dem :P
 

 Så resten av dagen blir nok rydding, brukte hele dagen igår på soffan! Haha ble nesten fyllesyk av det :P Men jeg orket ikke stresse med noe, skulle se på bil, men det stenger en halvtime etter at Andrew kommer hjem, så da blir det ikke tid til det. Så det blir lørdag.. Oh, og lørdag skal vi på julebord med jobben til Andrew og, så maå på kjole jakt igjen :) 

Ellers er alt fint, savner alle hjemme <3 

"liten julaft" & julepynting :)

07.12.2012 @ 06:59 i Blogg 2 kommentarer

Hellu :)

Siste dagen mamma og arvid var her hadde vi jo en liten julafteten, så har litt bilder fra det. 

Jeg har enda ikke vunnet en eneste krone i advents kalenderen min av griseflax :( haha, men jeg har håpet oppe om en 10 000kr på julaften! ;P 

Denne uken har jeg jobbet mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, så har bare blitt til avslpaning og rydding egentlig..var godt og få litt jobb da, for jeg har slete litt med hjemlengsel og savn av besøket ettersom jeg sitter alene om formiddagene nå og da gjør det jo litt ekstra vondt. Følte liksom ikke de 2 ukene var nok! Men igår kom jeg meg til Paul og vi slappet av ved bassenget, før jeg stakk til senteret og fikk meg juletre! Jeg skulle bare ha et lite ett, men så var jeg så heldig og fikk utstillingstree til $10 som egentlig kostet $27, mens det miste var $15. Litt av et kupp, hæ? 
Så da jeg kom hjem fra jobb igår, klarte jeg ikke vente og pyntet treet med en gang :p Andrew bare ristet på hodet, men tror han ble fornøyd han og til slutt^^

Idag sov jeg til 12...som var ganske deilig egentlig. Jeg stod opp, letet litt etter bil, og har funnet et par interessante. Så tok jeg til litt rydding og vasking på kjøkkenet og ute på pattioen, Blåser veldig mye støv inn på pattioen, så det tok jo litt tid. Pyntet litt ekstra også med sånn glitter ting man har rundt juletreet^^ Jeg er fornøyd vertfall med pyntingen min^^

Mamma og Arvid pakker spent opp julegaven ilag^^ Det var en digital fotoramme med 700 bilder fra turen deres hit :)

Juletreet vi brukte ;P 

Andrew fikk seg slips med nisser og lyd, haha kjempefornødde! :D Det ble en god latter^^


TADAA - juletreet mitt^^ Jeg syns det ble superbra jeg :P Så nå ligger pakkene mine fra familie og venner der <3

Her er det plassert, eneste plassen det er plass og funket bra gjorde det og siden det bare er tomrom der uansett^^

Ute har vi pyntet, fikk de søte nissene av Hans Nicolai <3 Den første er Andrew og den andre er meg :P

Litt vanskli og se, men men, koselig er det^^ Så har vi fairy lys i taket, er som julelys, bare mindre og koseligere :)

Frankane er med på julepyntingen ;P

Inne har vi også litt pynt på bordet <3 Fikk de av mamma før hun dro, og også alle figurene på hyllen ute på pattioen, Tusen takk!! <3

Hihi <3

Inne, ryddet og vasket :)

HoHoHo :D


Så glemte jeg og si at jeg fikk super karakterer dette semesteret! Jeg fikk tre 5'ere og en 6'er!! :D Kunne ikke blitt mer fornødd! Stolt av meg selv ^.^

Fantastisk besøk av Mamma og Arvid <3

05.12.2012 @ 03:39 i Blogg 0 kommentarer

Da har jeg hatt besøk av mamma og Arvid her i Brisbane, de reiste igår tidlig, så da er det kansje på tide og skrive om det. 

De ankom Tirsdag 20 november, og jeg overrasket dem på flyplassen. Mamma ble helt betuttet da hun så meg og sprang for å klemme^^ De så ganske slitne ut, og det er jo forståelig :P

Vi tok en taxi hjem etter litt kaffe og røyk, og det første de fikk var Australsk øl (Thooeys Extra Dry) og litt frokost. Rommet deres var pyntet litt selvfølgelig^^

De følte ikke for å gjøre noe stort, men å bruke kroppen, så de satte i gang i hagen våres (som var en jungel før, men ble mer lik en hage etter). Jeg bare lo av dem, de kommer hit og de gjør hagearbid første dagen :P Jojo^^

Så gikk vi en tur til markede oppi vegen her, som tar ca 40min å gå til en veg, vi handlet litt frokost mat og diverse. Jeg jobbet tirsdagen også, og Andrew ville ikke møte dem aleina, så det ble til at de ble med meg til senteret, men de var jo zombier begge to, og måtte til slutt bare ta taxi hjem igjen.
Dagen etter gikk til det samme egentlig, siden de var oppe kl 5 og fremdeles jetlagged :P Er ikke lett det der, det er vertfall sikkert :P

Men torsdagen stakk vi inn til Brisbane by, først tok vi buss til South Bank, og gikk langs elven og over bruen til byen.
 
Dette er ved elven i South Bank

Bru innenfor South Bank der vi kan se vegetasjon og firfirsler :P


Foran et eller annet tempel i South Bank :)Mamma er imponert over byen :PInne i byen fikk vi gått innom et par butikker, og spiste på resturant og hadde selvfølgelig noen øl før vi busset oss hjem over igjen.

Brisbane Story Bridge i bakgrunnen :)Fredagen tok vi buss til Moorooka og såg på bruktbiler, siden jeg skal kjøpe meg bil av julegave penger osv. Senere bare chillet vi hjemme med mer øl^^

Lørdagen jobbet jeg 10.30 - 5.30, så da fikk mamma shoppet litt imens, og chillet hjemme. Da jeg kom hjem, stellet vi oss, spiste litt og busset til byen for en kveld ute.
Vi inviterte Marte og Tim, og chillet på beach house. Senere på kvelden kom Haboob, Hameed og en kompis av dem og joinet oss. Det ble en veldig koselig kveld.
Søndagen kjørte vi ned til Gold Coast på Cararra Markets for litt shopping. Det er en svær plass der folk kjøper boder for helgen og kan elge hva dem vil, mye tull, men og mye kjekt. 
Mamma fikk seg noen kler, jeg fikk meg en delfin med surfebrett som det står Australia på (hehe måtte jo ha det!), og litt annet dill^^

Lizzards (firfirsler) er overalt, og intet untak ved sompen. Mamma er bekymret og Arvid jolter seg, med andre ord, bare det normale :P

Dette er da utsikten de ser på på bildet over :P

Etter marketed kjørte vi langs Gold Coast, forbi Surfers Paradise og til The Spit som er en mer gjemt strand (dette er ved elve kanten), hvor det er mye bedre. Her er det ikke bølger som slår deg ove ende eller av deg bikinien :P Men her må en vær forsiktig så en ikke blir tatt av strømmen, da er man i trøbbel :P

Mamma er fornøyd med tilværelsen^^

Og det er Arvid også :P

Her kan man også få seg is til sjøss :P


Syns dette var så fin av dem <3

Andrew hater stranden, men satt fint og ventet mens jeg og mamma gledet oss over sand, sol og vann^^

Wee^^

Mandagen var vi på senteret litt og shoppet, ogdet var jo Arvid sin bursdag så da måtte vi jo få til kake, øl og hatt^^

Gigaøl^^

Så var vi på resturang nede ved Gold Coast på kvelden, var 5 stjerners. Denne dagen var også min og Andrews offisielle 1års dag ilag <3 

Mye mat og glade folk^^


Husker ikke hvilken dag vi spiste dette, med dette er krokodille kjøtt med chips og mango, og en dressing. Var veldig godt. Kjøttet oppførte seg som steik, smake litt som kylling og litt som fisk :p Men var veldig godt faktisk
Så tirsdagen var vi i dyreparken Lone Pine Koala Sanctuary, som alltid er like kjekt! Og det var jo en av tingene på toppen de ville gjøre. Andrew kjørte oss dit, som tok ca halvtime. 

Mister Roo :)

Stas vettu:)

Syns dette er superfint også <3

Og dette^^ Koala kosing :D

Dingo

Wallaby, som er en annen sort kengeru som er litt mer sky

Var også på show som het Bird of Pray, der di viste oss denne søte krabaten :) De viste også store ørner

Hihi:D

Roo i farta^^

Tasmanian Devil som også bare fins i australia

Mamma storkoste seg blandt pelsballene^^

Var oppe i Tambourine Mountain onsdagen, som tok en times tid opp. Vi gikk på bushwalk, gikk på Glow worm cave, og kjørte litt rundt. 
Dette er fra Glow worm cave, inne fikk vi se en film om dem. De er da larver som har kjemikalier i rævva som lyser i mørket. Da vi gikk inn i den innerste caven var det 100% mørkt og det var som å se himmelen der inne. Det var kjempe vakkert, men litt ekkelt aå tenka på at det er larver som er der :P De fins bare i Australia og New Zealand.

Vi gikk inn på et turist kontor og kikket, utenfor er det regnskog, som er veldig imponerende også. 
Vi lærte og at Tambourine Mountain var ganske stort, der vi var var det 500m over havet, men viss jeg husker rett er det 2000m på toppen. 

Fint :)

Inni Glow worm grotten

 

På en topp som var ganske kult og se på

Fikk litt gratis vin også^^

Fra bushwalken. 

Jeg jobbet både tirsdag og onsdag fra 5.30 til 9.30, så de bare chillet hjemme imens.


Torsdagen var vi på Mount Coo-tha, som er en lookout point. Det er en utsikt over Brisbane og byen. Vi hadde no øl og litt chips. 
<3Na mor <3

Dette bildet tok mamma:) er hjemme


Fredagen pakkvet vi litt og tok toget ned til Gold Coast for en natt. Vi fant et hostel, Backpackers, som var ett lite rom med ett enda mindre bad. Men det var jo bare for litt søvn. Vi stakk og spiste og ned på stranden, som var kjempe digg! 
Og de var glade for å få litt sydenfølselse ved stranden også^^

Haha mamma måtte jo bare :P

<3

Hadde en pungrotte i treet våres også^^

Wee, adventskalender med griseflaks og en med sjokolader :D <3 Tusen takk til mamma og mormor for dem <3 Kjempe kjekt!

I Gold Coast var vi ute en tur, vi hadde en drink på irish bar, som IKKE hadde irish coffee...lol. Etterpå gikk vi langs gatene ved stranden siden det var et market der. Så gikk vi til en annen bar rett over gaten til den mest populære nattklubben, det var hudrevis av ungdom...Der hadde vi hversin mohito, namnam!

Surfers!

Me on the beach yo :P

Arvid fikk spesialaget drink og kjempe nøgde^^


 Vi kikket på folk hele kvelden siden det er så mange rare stiler og mennesker :P 

Dagen etter tok vi toget hjem etter en dag på stranden igjen og litt shopping. Da vi kom hjem hadde vi litt godt og drikke og slappte av.

Siste dagen stakk vi til senteret for en siste shopping. Vi spiste. og jeg og Andrew gikk alene og de gikk alene, siden det var litt julesjopping i mellom også. Da vi var ferdige stakk vi hjem,
de begynte og pakke og ordne mer i hagen. Jeg gjorde meg klar til enrolment til uni neste semester og reiseplan til flyplassen.
Senere fant vi ut at vi skulle ha litt julaft med dem. Så da hadde vi et 10cm juletre, og mamma og jeg hadde kjøpt inn litt julepynt. Be ganske koselig. Vi hadde pizza
som middag :P En med reker, en med sjømat og en aussie som har egg i den :P Det var ganske så godt!
Etter det ble det gaver. Andrew fikk ei fin skjorte og et slips med nisser og lyd :P Det var ganske morsomt^^ Så fikk vi en klokke til veggen, med disiplay med temperatur, dato og slikt. Mamma og Arvid
fikk en digital fotoramme av oss, med alle 700 bildene fra ferien deres med oss <3 Kvelden var veldig koselig <3 

Så til slutt vil jeg bare si at jeg hadde to fantastiske uker med dem her. Jeg er superstolt over mamma som tok turen hit med laange flyturer! Jeg er rett og slett super imponert <3 Og at de kom ned hit var jo bare fantastisk, for det er veldig dyrt med både turen og alt annet. Jeg er evig takknemlig <3  Jeg syns to uker ble for lite da, for de gikk sabla fort! Nå er det veldig kjedlig da, for jeg sitter hjemme alene på
formiddagene og bare tenker tilbake, og føler meg mer hjemsyk enn noen gang! Andrew hadde fri siste uken de var her også, men nå er han tilbake på jobb også. Savner mamma og arvid supermye allerede! Det blir litt tenking paå hva jeg skal gjøre hele ferien...men det får gå. Jeg tenker og om hadde jeg vært hjemme, så hadde det blitt litt av det samme, folk jobber jo, og går på skole osv. Men i januar skal jeg og Andrew til Phuket forhåpentligvis viss vi kan få råd, så det er jo ikke lenge til. Og så om 3 månder og 2 uker er jo Pappa og Siren her, gleder meg sykt allerede! Og to månder til kommer jeg mest sannsynlig hjem! Kan ikke love noe, siden jeg må ha et jobbfag neste semester og må finne jobb i vinterferien. Men alt til sin tid..

Jeg har fått timetabellen min nå til neste semester, og ble fornøyd med den til slutt :) De siste to timene onsdagen er bare annen hver uke. Igjen, Tusen Takk til Mamma og Arvid for besøket!!! <3<3<3<3

Jobb og venting ;)

18.11.2012 @ 13:31 i Blogg 0 kommentarer

Idag er det bare 4 dager til mamma og Arvid her her, og jeg gleder meg jo sykt! <3

De siste dagene har jeg jobbet, tok ekstra skift mandag, torsdag og idag, og skal jobbe imorgen også 7t. Så det kommer jo godt med litt ekstra penger nå før jul! Prøver og ha de fleste julegaver klare så mamma kan ta med seg mesteparten hjem, så jeg slipper og bruke hundrevis i sending i tillegg til gavene. Så det har blitt litt shopping også^^

Jeg kjøpte en parfyme til meg selv igår, siden begge mine her nede er tomme :P Så fikk en flaske med Jennifer Lopez Live for $39 på salg, kostet $99 før. I norske penger er det 234kr istedet for 594 kr :)

Har også prøvd og ver litt sosial denne uken, var på Marte's Art Prac Exhibition på onsdag, og fikk møtt noen av vennene mine fra foto, så det var jo kjempe kjekt. Marte stilte ut en kjole laget av foto av øyne, sko med pupper, veske med peniser og hårspenne med munner. Veldig bra og interessant^^ Ser kjempebra ut på avstand, og når en komme nerme ser man mønstera og det blir jo litt sånn, hehe liksom^^ 

Og igår vasket jeg ut huset, og stakk til Paul for å henge litt, vi stakk til bassenget og nøt solen! Det var digg! Har ikke vært i et basseng på mange månder! Har et utendørs basseng her i Acacia Ridge, men er kjekkere og ha noen og være med. Så stakk jeg jo på jobb igjen etter det.

Har også vært på diett, og har tatt av 5 kg til nå, og er kjempefornøyd med det :) Har enda 5kg igjen, men er nå vertfall halvveis^^ Og kan ser forskjellen på kroppen, som er enda kjekkere :)

Så de neste dagene blir bare jobb og venting.. vet ikek helt om det virkelig har gaått opp for meg at de kommer, føles som om det er lenge til enda, men er jo rett rundt hjørnet!
Har filmkveld planlagt imorgen med Marte og Tim, det blir kos :)

Bilder fra i det siste :)

En tegning :P
 

Fra Marte sin utstilling :)Marte sin utstilling :)

Hos Paul på besøk :)


De siste 2 dagene har det vært stormer, var en som varte max 30 min på lørdags morgen, så var det sol og blå himmel, og i kveldingen ble det svart og det stormet i 2-3 timer, skikkelig storm og hele huset ristet, jeg dukket av refleks hele tiden, siden mange av brakene var rett over hodene våre :P I slutten da det roet seg, og Marte, Tim, jeg og Andrew var ferdig med å se film (vi hadde filmkveld, så Serenity og hadde skjeva med brunost og syltetøy :D) så stakk vi ut og tok litt bilder, fikk 2 med lyn, men dette var det beste..ikke akkuratt imponerende, men men :P


Jeg har kuttet meg i fingeren 2 ganger på samme sted, og siste gangen slice'a eg av meg en bit... -.-

Detta blei tatt idag etter en liten storm til, var morsomt og se blå himmel, solnedgang, mørke skyer og lyn innen synes vinkelen på en gang :P

Andrew, så selvfølgelig tripoden min som et våpen, og "skjøyt" meg...som han ofte gjør :P lol han e så barnsliiii <3


Fikk denne kjempefine klokken av Andrew igår <3 Er 1 år ilag gave, og siden vi egentlig ikke har en skikkelig dato, men har datoen til facebook kunngjørelsen som er neste mandag :P så han fant ut han like godt kunne gi den til meg nå^^ 


Og her er middagen min idag, en kopp suppe og en kopp te :P haha^^

Enda ett bilde fra idag :)


Idag har jeg låget i sengen og lest i boken min hele forbanna dagen :P Leser "Life as we knew it" og den er ganske interessant. Men og fordi jeg har holdt hodet kaldt de siste ukene, med eksamner og ekstra jobb og husvask (har en superlat kjærest for tiden..) så har det alt tatt meg igjen! så var godt og få slappet av idag :) Imorgen blir det husvask igjen, inni hyller og litt forskjellig, kjekt :P Men det må gjøres, så kommer de tirsdag morgen, og jeg skal ha god frokost klar og kaffi/øl :P

Så nå sitter jeg i sofaen og teller timer til mamma og arvid lander! Er ca 28-29 timer til nå :D wohoo!!! 

Eksamens tid ferdig = ferie!

12.11.2012 @ 01:53 i Blogg 1 kommentar

Da var jeg ferdig med eksamens tiden! Hadde alle 3 eksamenene i samme uken, så mens alle andre har i denne uken og har jeg nå ferie! :D

Jeg hadde Management Concepts mandag, og den gikk veldig bra, jeg lo faktisk da jeg så den...Jeg svarte på ca alt i løpet av 10 minutter med gjennomlesningstiden, go bare utdypet det gjennom eksamens tiden :P Så det var ganske deilig med en slik start! Jeg håper på å få D i faget (en 5'er), men tror det er å håpe på litt mye. Men C (4) skal jeg vertfall ha^^
Jeg hadde Employment Relations på torsdagen, som gikk greit, men kunne gått bedre. Men jeg tror eg har klart en C i det og. Håper vertfall det :)
Og den siste hadde jeg fredags morning, i Foundations Studies, som gikk veldig bra også.

Eksamen på Griffith foregår med at du bare har lov og ha med deg student Id, vann og blyant, visk, blyantspisser og penner. Har du annet, må det under pulten. Har du mobilen paå deg, som f.eks i lommen av, kan du bli diskvalifisert. Man har som regel 1.5 - 2 timer på seg. Det er 10 minutter med gjennomlesnings tid, hvor en bare kan lese og notere på spørsmåls arket, men ikke starte. Så kan man starte etter de 10 minuttene, og har ikke lov og se på noen, men være fokusert på arket. Så reiser man hånden, de sjekker navn og id, så får man gå.

Karakterene her begynner med F, så P, C, D og HD. F = Fail, P = Pass, C = Credit, D = Distrinction og HD = High Destinction. Man må ha minst 50% for å få Pass, 65% for C, 75% for D og 85% for HD. Var ganske sjokket i begynnelsen at man må ha 50% for å bestå en oppgave..Er det slik hjemme i Norge og? Hehe jeg har ikke peiling :P

Etter eksamen på fredag, fant jeg ut at det var så lenge og vente på bussen, at jeg skulle gå hjem...Det tok meg nesten 2 timer :P Det var et par pauser inni mellom siden solen kom frem og steike meg levende. Det er ca 8km fra QSAC (Queensland Sport and Athelthic Centre) som var eksamens plassen min, til hjem i Acacia Ridge. Så er litt stolt at jeg gjorde det^^ Dagen etter hadde jeg gansgsperr i rumpeballene av alle plasser! Og veldig sår under beina :p 

Andrew og jeg har lagt kjempe gode middager id et siste også, og er egentlig det eneste jeg har bilde av fra de siste dagene, siden det bare har vert studering :P

Lagde salat med reker, mango og chili dressing, laks og pastry med en slags creme cheese med mango og litt diverse med reker på. Skikelig sjømats middag, og det var skamgodt og! :D

Så hadde vi krabbe middag en annen dag, som var veldig gost også :)

Så jeg lever ikke som student akkuratt, har råd til gode middager i blandt :)

Så er adressen min: 31 Dunkeld Street, 4110 Acacia Ridge, Brisbane, QLD, Australia

til de som vil sende julegave, eller julekort elle noe. Er her denne julen, for de som ikke har fått det med seg, grunnet penge mangel, og familie besøk, men kommer hjem til sommern! :D 

Ellers er det lite nytt, er 8 dager til mamma og arvid er her, så gleder meg sykt! Håper været blir bedre, har vært overskyet og regn de siste dagene, med sol inni blandt bare. Men men, me skal kose oss uanseyy :) Men nuh får eg begynna med litt klesvask :P

Savner dere hjemme mye, og tenker på dere alle! <3 Klem <3

 

 

Maskerade Ball

28.10.2012 @ 13:30 i Blogg 0 kommentarer

Hei!

I går var jeg nedi Gold Coast på maskerade ball, som var kjekt.

Dagen startet med at jeg skulle jobbe fra 10.30 - 14.30, og så gikk jeg over til Rebecca med en trillekoffert jeg hadde med meg med alle tingene i. Vi drakk vin og stelte oss, som var veldig koslig. Sminken tok evigheter, siden jeg prøvde flere måter, men alt ble liksom over dramatisk, var jo ikke karnival vi sku på...endte opp med bare hvit øyenskygge og glitter etter mye sminkefjerning og svarthet :P

Jeg hadde lakkert neglene mine svarte med noe som skulle ligne hvite hjerter på, noen ser bra ut, andre er bare hvite blubber.


Har bare dårlige bilder til nå, glemte jo selvfølgelig kameraet mitt, og Rebecca har bildene.
Men her er da hvordan jeg så ut :)

Ett til :P

Vi tok buss ned, som var satt opp for ballet. Da vi ankom var det en del folk der. Vi fant bordet våres, og satt i lag med ei som heter Bec og mannen hennes, og et vennepar av dem og to random. 
Vi fikk servert en 3 retters, entre var prawn mango salad som var utrolig god! Main var biff med saus og noen aspergus, som ikke var veldig imponerende, men veldig godt! Dessert var sjokolade mud kake med sjokolade saus fylt midten, en dæsj krem og et jordbær, var kjempegodt, men veldig fyllende!

Vi hadde gratis vin/champange/øl hele kvelden, så det var jo greit! hehe!
Vi satt ved bordet mesteparten av kvelden, og i slutten danset vi. Makarena kom på, og hele dansegulvet danset synkronisert, så det var litt morsomt :P 
Folk blei selvfølgelig overfulle, jenter grein og guttene ble ovenpå og teite :P Morsomt og se på!!

Så kl tolv tok vi bussen hjem. Hadde en kjekk kveld, men syns ikke den var verdt di $80, siden vi måtte holde oss stabile siden bussturen hjem var nesten 1.5t.  

Og her er bildene fra en fotoboks ting fra kvelden. Skal poste mer bilder når jeg får bildene fra Rebecca :)


Neste uke blir det studering, eksamene starter neste mandag. Men er safe i alle fagene, så det føles bra!:D

Savner dere hjemme!<3

 

10 rare ting om Australia

24.10.2012 @ 12:51 i Blogg 0 kommentarer

1. Australienere liker ofte og kalle folk navn, men helst motsatt av hva de er, som f.eks: de kaller readheads "Blue", skallet folk blir kalt "Curley" og rolige/stille folk for "Rowdy".

2. Deres favoritt pålegg er Vegemite, som er laget av øl ekstrakt, det som er igjen etter og ha laget ølen...Det smaker salt, og ingen andre enn Australienere liker det. Jeg HATER det, er noe av det ekleste jeg har smakt egentlig...

3. Flip flops her er kalt Thongs, så når en mann sier han bare skal ta på seg noen thongs, så blir du litt, ja, surprised.. :P

4. Det er rundt 165 store (STORE) skulpturer av frukt, dyr og diverse ting rundt i Australia, selv har jeg sett The Big Banana, The Big Prawn og noen til jeg ikke husker helt. 

5. I Australia spiser man 3 edderkopper i året. 

6. Haier er imune til alle verdens sykdommer.

7. Der er 150 millioner suaer i Australia, mens det er 20 millioner mennesker...lol

8. Vombaten driter firkanter... (ekkelt, men FIRKANTER!!! :P)

9. En baby kengeru er 2cm når den er født.

10. Australia har nå verdens mest overvektige folk, så di har slått Amerikanerne, som er litt sykt..

 

 

Ferien min & ellers ;D

08.10.2012 @ 14:42 i Blogg 0 kommentarer

Hei hei folx :)

Har endelig tid til og skrive om ferien min, so here it goes!

Jeg reiste lørdags formiddag ned til min norske veninne Randi i Gold Coast for å bli der et par netter. Hun møtte meg i Surfers Paradise, og vi gikk rundt og shoppet litt først. Vi kjøpte to bikinier hver, siden det var tilbud 2 for 90kr. Jeg kjøpte meg en blå og en knall rosa! Etter det labbet vi til henne, som er 20 min fra der. Der møtte jeg Veronica som også er norsk, og senere møtte jeg Rafa, som ikke er norsk :P
Den kvelden var vi invitert i et retro party som var hosta av nordmenn. Vi kledde oss opp, og jeg fikk brukt rockabilly kjolen min igjen! Jeg hadde og banana i håret og rød leppestift (lol, er det det det heter?? haha mye det også, kan visst ikke skrive idag! :P). Deretter satt vi ute og drakk litt vin. Det kom også to andre norske jenter, Pernille og Synne. Vi hadde det kjempekoselig med snakking og selvfølgelig 'Jeg har aldri".

Her er meg som rockabilly:)

Randi <3

Har ikke peiling på hvordan jeg kan snu bildene, men dette er Randi og Veronica! Søte jenter :) <3

Litt random fra festen^^ To jenter datt uti bassenget, på egenhånd faktisk :P
 

Haha :D

Duff!

Søndagen stakk vi til stranden, The Spit, og så film og slappet av.
Mandags morgen stakk vi til surfers paradise stranden og koste oss :)

Andrew hentet meg senere på mandagen. Og tirsdag stakk vi til en bushwalk i Chermside, hvor vi så Wallaby's :D

Etter det kjørte vi hjem og koste oss med pølse i brød og så måtte jeg pakke^^ Andrew kjørte meg til flyplassen, som tar ca 30 min fra her, jeg kom meg på flyet og det var en ganske bra tur ned. 
Marita og hennes kompis Frank plukket meg opp. Vi kjørte ikke mer enn 10 min og vi var fremme hvor Marita bor. Jeg fikk sotte fra meg tingene og vi gikk på "taket" og hadde vin. Noen av vennene til Marita joinet oss og det var veldig koselig. Dagen etter gikk vi rundt på Sightseeing, fikk sett Darling Harbour, Harbour Bridge og Opera huset. Det var da jeg kjente jeg var i Sydney! :D Kjekk følelse!! Vi gikk rundt i en park etterpå og la oss ned ved en dam og slappet av. Sang til postgirobygget og nøt solen, kjempe herlig!
Senere var det avslapning, vi var helt gåene begge to^^ Men på kvelden ble det goon! Vi var først på taket, men det blåste veldig så vi gikk til Frank sin leilighet. Vi spilte Kings, som er drikke spill og koste oss veldig! Ble kjent med Frank og Saeed bedre, som er begge kule fyrer! I slutten av kvelden var det hopping rundt, dansing og vanngever shots :P Til slutt fikk vi nok, og gikk for å spisa Maccas. (McDonalds)^^
Dagen etter gikk til litt soving, og til slutt kom vi oss ut og til Bondi beach. Det var sol i 15 min, og så ble det selvfølgelig overskyet..Men det var kjekt, og vi koste oss fordeom. Gikk og spiste lunch og kikket i butikker. Så stakk vi hjem og gikk på et kjøpsenter senere for litt shopping.
Jeg kjøpte meg et par lilla sneakers, en hårbøyle, og mer som jeg egentlig ikke husker :P Så spiste vi i court hall, kinesisk :)
På kvelden slappet vi bare av, og kl 10 begynte vi og drikke goon igjen :P Frank fylte år etter 12, så ei lagde kake og vi satt paå taket og drakk litt.
Vi hadde med en fyr som hadde dj utstyr, og som var dj, og vi var en liten gruppe som gikk til Franks plass, og overasket han.
Vi gikk så på hannes tak og drakk videre. Hoppet i bassenget, og danset litt rundt mens dj'en spilte kule sanger. Var kjempe morsomt :)
Dagen etter stakk vi til markets i nabolaget, og jeg fikk kjøpt litt småting, og en deilig lilla hettegenser som matchet de nye skoene mine^^ Så letet vi etter kjole til Marita for vi stakk ut på kvelden for å feire Frank skikkelig. Vi begynte hos Frank i leiligheten, og kom oss til et utested...husker ikke navnet..noe på a :P
Hvertfall, det var super kjekt! Vi alle danset og storkoste oss, det var en dj med en jente som sang og en som spilte saxofon! Det var nye beats, med gamle gode sangtekster, og med saxofonen i bakgrunnen, det var en ganske perfekt natt ute.
Da vi kom hjem, lagde Marita nachos til oss, kjempegodt! Og vi slappte av og så på Cougar Town (elsker det showet!! "Penny Can!!!").
Dagen etter slappte vi bare av, siden det var hjemreise for meg.
Turen hjem var litt turbulent, men ingenting seriøst. Andrew hentet meg, og vi slappte bare av hjemme :)

Bilder fra Sydney:
Darling Harbour :) 


Lunchtime :)


tadaaa, Harbour bridge :)


Opera huset :)


Pose i et tre :)


Blitt bedre kjent me Marita, som er en strålendes og kjekk jente <3

Bondi Beach :D

Og overskyet :P stranden var ikke stor da, den blir mer oppblåst på tv :P


Så var det tilbake til skolen og jobb, var på trivia (quiz) for et av fagene og skal ha presentasjon på tirsdag om det :P
Har bare den og en annen presentasjon om space tourism, og en case study så er jeg ferdig med oppgaver for iår. Har 3 eksamner om 4 uker,  og alle i samme uke..men tror det skal gå bra,
har planer om å starte i neste uke med ett og ett fag.

I helgen var jeg på innflytningsfest hos Rebecca, var kjekt det, men gjengen som var der var litt reservert. Men jeg koste meg med drikke og hot dog^^ Stakk senere til Paul og Sanaz^^
Søndag stakk jeg og Marte til Gold Coast, siden det var meldt 33 grader. Toget var sent, og vi kom ikke ned før halv 2. Vi gikk på stranden, men det blaåste sykt og vi ble dekket i sand, så vi ruslet litt rundt og det var en koselig dag. Godt å komme seg litt vekk igjen, hehe^^

Marte i solen :)


Meg^^


Slappet av i en park:)


Ved en elv :)


Chiller :)


 Så til min sommerferie/julen...
Jeg kommer ikke hjem. Det har blitt mye stress med at pappa og siren skal komme, så skulle jeg hjem, så skulle jeg vente til Januar, men jeg har en jobb som jeg må ta hensyn til,
og jeg har funnet ut at jeg har 2 fag i Gold Coast neste år, så jeg må nesten ha meg en bil. Det tar 2 timer med tog til surfers, men gold coast campusen er en time unna med buss igjen..så 3 timer ned og 3 timer hjem igjen...bil tar 45 min ned og 45 min hjem. Mye bedre. + da blir det lettere med å komme meg til uni og jobb, så slipper Andrew og hente meg hver gang jeg jobber og vil noe. Jeg vil kunne kjøre til Gold Coast og besøke vennene mine, og dra på camping turer og dagsturer uten noe stress. Frihet. Så jeg blir her, men jeg kommer 100% sikkert hjem i Juni. Og mamma og Arvid kommer hit i Novermber :D Og pappa og Siren skal komme i Mars i påskeferien! Så kommer hjem i Juni alene, og skal spare penger så jeg slipper jobbe, og bare nyte det og kose meg. Så kommer jeg neste jul ilag med Andrew, tar en Europa tur da :) Jeg og Andrew tar nok en liten ferie til Phuket i januar, for å få litt ferie, men får se hvordan det går med penger...Er veldig trist at jeg ikke får komt meg hjem, har veldig lyst å se familie og venner igjen! Savner dere utrolig!! Men det er ikke bare bare og reise hjem heller..biletten er på 18 000 kr.. :( Men jeg har ikke glemt dere, og tenker på hver eneste en av mine der hjemme og har dårlige dager der jeg ikke vil annet enn hjem..Savner dere masse <3

Så til familie, fikk spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul, bare penger egentlig, så jeg kan få spart opp til bil, eller betalt registrering og forsikring. Er det eneste jeg egentlig trenger og akkuratt nå.

Så alt i alt, jeg har det supert, og gleder meg masse til besøk! <3

Oppdatering / update :)

03.09.2012 @ 13:55 i Blogg 0 kommentarer

Hi guys :) writing this post in norwegian and have english under, for those who care^^

"Heia Bloggen!"

I det siste har jeg studert noe sykt, hele helgen satt jeg hjemme og skrev på oppgavene mine, jeg fikk unnagjort mye, 3 case studier, gjrotde nesten ferdig website planen som skal inn på fredag og halvveis på management concept som skal inn på neste tirsdag. Grunnen til at jeg overjobbet denne helgen var fordi jeg skal værme Paul og Sanaz (damen) til Port Macquarie hvor Paul bor. Vi reiser fredag og blir til mandag, og jeg gleder meg som en liten unge til jul! Forhåpentligvis kommer jeg til å ikke ha noe skolearbeid og gjøre den helgen, men jeg tviler mye, dette er den mest hektiske tiden.

Har sluttet og røyke også! Prøver hvertfall, men har vert uten i over en uke!

Og jeg lager hjemmeside i ett fag, http://1220hslna7chp.wordpress.com/, link viss noen vil ha en titt, skal omgjøre den til personlig hjemmeside når jeg er ferdig å late som det er en business :P
 

Og, det begynner endelig og bli varmt igjen <3 Er så sykt deilig og ikke fryse hele tiden!
Så idag gikk jeg i en svart hverdagskjole :)  

And its starting to get warmer!! Its so good to not be freezing all the time!
So today I wore my black everyday dress :) 

 

Middag idag var reke-krabbe kurry med ris/ dinner today was a schrimp-crab curry with rice.
Not bad actually

Kjøpte meg en kjole til the Roadhouse Rockabilly Show som er neste helg, hvor jeg skal være fotograf! Det vil være kun jenter der, og masse kule biler/fly og motorsykkler, i samme klasse som lamborghini osv :D Så håper jeg snart får litt informasjon om hva som er forventet og hva jeg skal gjøre. Jeg gleder meg!!

I bought myself a dress for the Roadshow Rockabilly next weekend, and I am going to be a photographer there!! It is a girls only event, and it will be heaps of cool cars/planes and motorcycles, in the same class as lamborghini etc. :D So I hope I get more information soon about what expected from me, and what Im supposed to do. Im excited!!


Vi fikk besøk av faren til Andrew, hans kjæreste og ungen deres igår. Jeg fant frem tegnesaker, og dette er da resultatene! hehe veldig skjønnt!!

We got a visit from Andrews father, his faterh's girlfriend and their kid. I found my drawingkit and this is the results, so cute! 

"Hi Blog!"

(google translate, cuz Im too lazy)

In the past I have studied really hard, my whole weekend, I sat at home and wrote on my assignments, I had done a lot, three case studies, almost finished my website plan to be in on Friday and half on the management concept that will be in on next Tuesday . The reason I over worked this weekend is because I'll join Paul and Sanaz (girlfriend) to Port Macquarie where Paul llived. We travel on Friday and will be there until Monday, and I'm excited like a little kid at Christmas! Hopefully I will not have any school work to do over the weekend, but I doubt that much since this is the most hectic time.

Also, Im trying to quit smoking, and I've been over a week without!! Yey me :D

And Im making a website in one subject, http://1220hslna7chp.wordpress.com/, here is the link if someone wanna have a look, Im going to convert it into a personal website when I'm done pretending that it is a business: P

Have to say I miss all my canadian friends!! Hopefully I will have some money to come visit! If Im lucky, I might pop by next norwegian summer!! Wouldn't that be great?? Love ya all <3

Making website, need HELP :)

29.08.2012 @ 10:11 i Blogg 3 kommentarer

Im gonna upload a bunch of images, and dont look at the header photo or anything, just the template, and let me know which one is look best :)

1.

2.


3.

4.

5.

6.

 

7.

 

8.
Aussie Slang! :)

27.08.2012 @ 04:23 i Blogg 0 kommentarer

Tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om Aussie språk, for det er ganske annerledes enn amerikansk engelsk! Di snakker veldig lazy..f.eks di sie ikke Water men mer som Wådah...De driter i R'ene, og sier ordene uten i de fleste ord med r i seg. 

Noen ganger blir man forvirret, mannfolk snakker om thongs, som da er slang for flipflopper, men tangatruse :P Jeg sier enda flipflops, for thongs blir liksom helt feil..Jeg sier mye reckon, som er mer som I think...I reckon you should shut up er en mye brukt setning^^

 

Mest typiske ord som jeg bruker eller hører mye er i bold.:

 • G'day - Hi
 • Ta - Thanks!
 • Dunno - I don't know...
 • Mate - Can be anyone you know (instead of using their name)
 • Sheila - Aussie girl
 • Chick or Chickie babe - Cute Aussie girl.
 • Bloke - Aussie male
 • True Blue - Totally Australian
 • Aussie - From Australia
 • Barbie - Barbeque
 • Snags - Sausages.
 • Abso Bloody Lutely - Absolutely
 • Ripper - Fantastic!
 • Agro - Angry
 • Betcha - I bet you
 • Bluger - Lazy person
 • Peckish - Hungry
 • Banana's - Going crazy
 • Berko - Going crazy
 • Crickey! - Surprised at something (good or bad)
 • Struth! - Shocked!
 • Thongs - Flip-flop shoes
 • Undies - Underwear
 • Togs - Swim wear
 • Sanger - Sandwich
 • Kaput - Broken
 • Cheezed Off - Annoyed
 • Far Out - Great! or that's bad!
 • Waffle - talking nonsense
 • Chockie - Chocolate
 • Choof Off - Leave
 • Bottle O - Alcohol shop
 • Watering Hole - Pub
 • Yobbo - Nerds / uncouth person
 • Daggy - Out of fashion
 • Durry - Cigarette
 • Hard Yakka - Hard work
 • Earbash - Someone has been pestering you.
 • Egg On - To encourage someone
 • Fanny - Vagina
 • Cake hole - Mouth
 • Get nicked - Go away!
 • Rack Off - Go away!
 • Bugger Off - Go away!
 • Bugger Me - Shocked.
 • Dodgy - suspicious
 • Bull Dust - A lie
 • Rat Bag - Untrustworthy person
 • Iffy - Suspicious
 • Cark It - Die
 • Veg out - Relax
 • Oldies - Parents
 • Relies - Relatives
 • Quids - Money
 • Zonked Out - Exhausted
 • No Worries - That's okay
 • Reckon - "I think"
 • Servo - Gas station

My Weekend :)

26.08.2012 @ 11:20 i Blogg 0 kommentarer

Hey guys!

Blogging in English this time, in case other friends than my norwegian mates wanna read :)

So this Saturday I studied for the whole afternoon, Management Concepts, and I really dont like the subject..or the subject isn't the problem, but the amount of work we get for it. Every week I have a case study, which I use about 4-5 hours on, and its handed in on Mondays and dont have time during the week. Blah...Oh well, I almost got it done, but still have some left.

Then at 7pm I skyped with Janne wchich was really needed! Havent spoken to her since I left  Norway, which is way way way too long...Miss her alot!

And after that Andrew and I drove to UniResort where we used to live to hang out and celebrate Annas birthday with the old UR crew. It was a really good night, and it was soo good to see everyone again! Here are photos from the night

I got a bit drunk, and woke up with a bad hangover, but not the worst kind, so I survived the day today. Andrew and I were planning to go to the markets, but we got out the door at 1pm and it was already shut. So we went back home and I decided that I should have a sun bed in the garden, so we bought one! I was sooo happy, haha^^ And I got myself a table from a beer cardboard box, got my frosen grapes out of the freezer and a large cup of apple juice with ice cubes and laid down in the sun. It was very good! Read my book, 50 shades of grey, and yes its a porn! Haha! Oh well, it is an interesting read^^ 

Here is my lovely chill area <3

YES! SUN :D

Wee :D pasing clouds, but they always make a good photo^^

I have an assignment due every week the next 3 weeks, and 2 case studies a week as usual...Im swamped, and reckon that I wont get to all that in time with work as well...baaah boring...

Oh by the way, reckon is aussie slang, and means I think, and I use it a lot! :p Ill have a post about aussie slang later :)

See yas<3

nye kjoler, og photo i south bank :)

11.08.2012 @ 15:09 i Blogg 2 kommentarer

Igår kjøpte jeg meg nye kjoler, skal i bursdagsfest til en kompis neste helg, og tenkte en ny kjole hadde vert kjekt, men endte opp med 2^^ 250kr på Ice for begge kjolene :D er min yndlingsbutikk med min stil, har handlet nesten alle klæra mine der siden jeg kom til Australia^^ 

Kjole nr 1 :) hehe jeg liker leopard mønster^^

Kjole nr 2 :) Endelig en litt annerledes kjole jeg føler meg komfortabel i :)

Fikk blommor av Andrew idag <3

Dette er hodet mitt for tiden!

Var med Marte og Tim i South Bank og tok bilder, her lekte vi litt med en lommelykt og gjorde oss selv usynlige^^

Fine byen, Brisbane <3

Buss stasjonen inn til byn :)

Byen fra andre siden :)

En bro meg kjekke lys :)

Liker dette bildet! :) Er av vegene rundt byen :)

På broen :)

South Bank Wheel :)

Var på jobb tirsdag, torsdag og idag (lørdag), tirsdag skulle jeg egentlig ikke jobbe, men ble tvingt av de i usa, idiotiske folka...siden jeg hadde sagt at jeg var tilgjenglig tirsdager, så betyr det at jeg må på jobb og slippe alt jeg har planlagt og stikke på jobb...

Igår var jeg og Andrew på moddag hos Nicole og Sam. Adam, Vikcy, Mohammed, Zee og en veninne av Sam var der også. Var veldig koslig :)

Ellers er alt tipp topp tommel opp :)

Håper alle har en fantastisk helg! :)


Studying like a baws!

15.06.2012 @ 01:45 i Blogg 0 kommentarer

 

Accounting examen idag, og har lov til aå ha med ett a4 ark med notater på begge sider, så da blir det slik :P


Tok en pause fra studeringen igår og gikk på senteret med Moha (mohammed). Skulle egentlig bare ha en kalkulator til idag, men siden han skulle innom overalt, så endte jeg opp med å kjøpe meg noe
jeg også :) 


Haha og det var alt :P Kjeder meg, er lei av å studere, venter bare på at klokken skal gå egentlig :P

Men, flytting idag!! :D vertfall begynne^^

Savner hjem idag :(

14.06.2012 @ 06:36 i Blogg 0 kommentarer

Idag da jeg våknet, fikk jeg sjokket at jeg ikke skal hjem i ferien, jeg skal være her. Greit nok, jeg har jobb, skal flytte og har nok å gjøre egentlig, men er veldig sikker på at når jeg er kommet til ferie, folk hjemme poster bilder og statuser om godt selskap, sol osv, så kommer jeg sikkert til å bli små knust...Jeg savner alle vennene mine sykt mye!! Og norsk sommer med godt lag er jo det beste som er!

Jeg har jo ikke snakket med folk siden jeg reiste, planlegger jo skype dates, men det er jo så vansklig når det er sent på natt her når dere er ferdig på skole/jobb, og når jeg står opp, sover folk hjemme. Så begynner å kjenne at jeg vil hjem og se alle igjen, jeg føler jeg glir fra dere, selv om jeg vet alt vil være som normalt når jeg omsider kommer hjem, selv med store forandringer.

Jeg vet hvertfall at jeg kommer hjem til sommeren 2013, men det er enda ett år til!! Kommer alene, men så skal jeg og Andrew ta turen til julen.

Den bestaste jentå i verden <3
Lenaaaaa <3<3:D

Herlig gjeng!! 

Go'gjengen!


Men jeg må tiblake til studiene, eksamen i accounting imorgen.. Ville bare at dere skal vite at jeg savner dere sykt!! <3 

Xx

Test!

13.06.2012 @ 04:13 i Blogg 0 kommentarer

Tester om jeg skjønner hvrodan jeg skal bruke det nye designet mitt :P :)

Life is good!

17.03.2012 @ 07:27 i Blogg 1 kommentar

Heihei :D

Ikke altfor mye nytt siden sist egentlig, men jeg har faatt meg en jobb!! Det er paa senteret, tar max 15min aa gaa fra hjemmet mitt og dit, og det er paa en iskrem sjappe som heter Marble Slab Creamery. Er en litt morsom historie egentlig, siden jeg gikk sit, spurte hun i kassen om de trengte folk. Hun sa at de ikke gjorde det, men manageren var i butikken, saa jeg kunne snakke med henne. Hun hoerte meg, og sa kom hit, og spurte hvor jeg var fra. Hun var nemlig fra Norge ogsaa!! Hva er oddsen for det?!? haha^^ Saa jeg fikk snakket med henne, og hun trengte folk torsdager, saa jeg fikk ordnet et intervju neste torsdag. Men hun ringte meg idag og lurte paa om jeg kunne komme idag, saa jeg rocket opp og jeg fikk jobben! Saa naa skal jeg lage iskrem og gjoere folk lykkelige torsdager 11 - 4 og loerdager 11 - 4 :D Vil tjene rundt 800 dollar i maanden, som er ca 4800 kr! Slik som budsjettet mitt er naa, har jeg 500 dollar i maanden aa bruke, naa vil jeg ha 1300 dollar!! Jeg klarer meg godt ;D LYKKELIG!!

Saa igaar var jeg aa besoekte Paul og Sanaz som bor 10 min unna, og hadde et par oel og grill mat. Var veldig kjekt, siden jeg ikke har vaert saa sosial den siste uken. :) Vi har planlagt aa reise til New Zealand til vinteren (altsaa sommeren) og leige bobiler og kjoere rundt der. Koster 6000kr for bobil i 10 dager og flytur! Saa det er ganske kul! Planer om aa staa paa snowboard og se oeyen :)

Idag moette jeg Paul igjen paa senteret etter intervjuet og vi gikk til en irsk pub siden det er st. patricks day. Vi maatte jo ha en oel pga det og siden jeg har faatt en jobb. Andrew kom ogsaa. Saa vi hang der en liten stund og gikk hjem igjen. Naa sitter jeg her og smiler for meg selv :) Skal kansje moete Alex og Marte senere og ha et par pils, har ikke hengt med Alex sidne ifjor!! 


Saa har jeg kjoept meg ny mobil! Samsung Galaxy Ace, er kjempefornoyd og den kostet bare 1500 kr :D

Lilla paa siden og moerk lilla bak ;DHm, ellers, begynt aa trene paa universitetet ilag med Jenna. Er veldig kjekt :) Roeyke sluttingen min gaar ikke helt smooth, siden denne uken har vaert veldig drit.. :P Men har lov til aa ha 3 roeyker naar jeg drikker, bedre det enn aa begynne fullt igjen :)

Ja saa var jeg jo med Andrew og moette folkene fra jobben hannes paa en resturant. Hadde steik og oel :) Var heilt ok :) 

Gold Coast Baby ;)

21.02.2012 @ 04:29 i Blogg 9 kommentarer

Loerdagen var jeg og Vilde ute og gikk, fant ut at siden det var overskyet saa stakk vi til parken som er rett i naerheten her. Vi tok med jordbaer og teppe for aa ha en picknick. Vi stakk innom 1st choice (bottle-o) eller bare vinmonopolet for aa kjoepe noe aa godt aa drikke paa :D Vi fant frem etter en liten omveg og 5 min av regn. Vi fant en fin liten spott paa gresset mellom noen traer, og koste oss. Solen var ogsaa komt frem, saa vi satt der ikke lenge! Ble jo saa varmt at vi nesten omkom...Men vi klarte oss heldigvis ;) Da vi kom hjem gikk vi til bassenget aa slappte av der. Mens vi laa der og steikte kom Andrew med slushies til oss som han hadde lagd med slushmaskinen vi kjeopte her en dagen^^ Etter vi var ferdigsteikte, dysjet vi og saa paa the big bang theory, og en film: The Killer Elite (var ikke spess god, kjedelig). Saa stellte vi oss og gikk til Paul sitt housewarming party. Det var kjekt, men vi orket ikke ut etterpaa. 

Saa paa soendagen kjoerte Andrew meg og Vilde til The Spit paa Gold Coast. Er der jeg foretrekker aa vaere, siden det ikke er boelger der, og man kan faktisk legge seg uti, aa svoemme eller bare chille uten at folk detter over deg, eller boelgene tar deg. Vi laa der i noen timer, saa kom Andrew og hentet oss igjen. Da var han med en kompis og vi kjoerte til kompisen sitt hus, siden Andrew skulle faa noen filmer og spill av han. Har moett han en gang foer ogsaa, saa var litt mer avslappet^^ Vi var der noen timer, lekte med hundene hannes, en sibirsk huskey og en som jeg tror er blanding. Sist jeg saa den var den bare en valp^^ Saa kjoerte vi hjem og saa paa big bang theory :) Gold Coast tar ca 50min aa kjoere til fra her jeg bor. Tar man tog tar det ca 2.5 time fra jeg er ute av doeren til jeg er paa stranden, men er ingen problem, er lett aa finne frem naar en vet hvor man skal^^ Dagen etter tok jeg og Vilde turen til Gold Coast igjen og var paa stranden Surfers Paradise :)

The Spit
Gold Coast Surfers Paradise
Middag paa Seafood Empire, haha Vilde ser veldig fornoeyd ut :P


Saa idag skulle vi til Koala Sanctuary, men vi var litt sent ute og taxien kom aldri, saa vi slapper bare av. Planla den neste uken vaar, ser bra ut. Bare vaeret holder naa :)
Er det egentlig noen som leser bloggen min lenger? xD haha, er liksom bare det samme det gaar i foeler jeg :P
Spoersmaal? :)

Vilde er her!!

17.02.2012 @ 14:00 i Blogg 3 kommentarer

Hm, siden sist har mye skjedd egentlig^^ Paa onsdagen kom Adam hit aa besoekte meg og Andrew, har ikke sett han paa sikkert 4 maander, saa det var jo litt kjekt. Satt bare aa pratet egentlig, saa ikke mye aa si om det^^ Etter det gikk jeg og Andrew paa storhandling av mat. Da vi kom ut, etter aa ha brukt 200dollar (ca 1200kr) paa mat, fant vi ut at vi bare hadde 3 middager og resten er lunsj og forkost mat. Jaja, vi sulter vertfall ikke med det foerste^^ Saa har jeg ogsaa kjoept meg nytt kamera :D 68 dollar, saa ca 400 kr og det er kjempebra, storfornoedde! Maatte jo ha kamera saa jeg hadde bilder til bloggen min :P 

Anne fra norge og Vicky som er australsk :) satt aa chillet Middagen til meg og Andrew^^ De har faktisk pizza med ekte groennsaker paa! namme :)

Og dessert :)

<3

Sunn frokost :P mac and cheese

Paa veg t senteret :)Torsdag kom Vilde! Jeg hadde lagd til "velkomst frokost" med melon, jordbaer, sjokolade muffins, skjeve med sjokolade paalegg og drinker klare. Haha kjempefrokost^^

Vilde :D
 

Klar for eventyr i Australia!

hehe^^

Me ska nok klara oss :D eina flaskaa forsvandt samme kvelden :P


Life is Good! ;D


Nuddelsuppe fra senteret^^

Saa vi begynte jo aa drikke med en gang, dette endte det opp med :) Kjempegjeng!!


Saa idag vaaknet vi i 9 halv 10 tiden. Gikk til bassenget, noet solen i et par timer foer vi bestemte oss for aa ta turen til byen. Vi hoppet av ved South Bank saa vi kunne gaa fra dit, er veldig fint aa gaa langs elven og over broen.

Dette er foran kjoepesenteret

South Bank :) saa nydelig der!


yey^^ jeg troedde nesten paa den, snudde meg og skulle til aa gaa og der springer den rett fra under foten min

snaalt trefake strand :)

ikke spring, ikke stup, IKKE TA BOMBEN! :P ahaha, resten ser man^^


ny del av south bank jeg ikke har sett foer

Chiller :)

Haha nydeligt^^

 Da vi kom inn til byen maate vi jo ha en oel :)

Saa shoppet vi og koste oss ;)
Resten av dagen gikk til aa lage pasta, chille, plalegge turer rundt omkring og sitte paa terrassen med de canadiske jentene :)

Kjempedag :D 

Tilbake i Brisbane :)

13.02.2012 @ 07:23 i Blogg 2 kommentarer

Heihei :)

Faar vell begynne blogge igjen da^^ Naa har jeg vaert her i 5 dager, altsaa siden torsdags morning :)

Saa reisen min begynte mandags kveld da jeg og mamma kjoerte til Haugesund for aa slippe gjoere det klokken 5 paa tirsdags morning. Vi sov over hos onkelen min. Flyturen til Brisbane gikk helt greit, ikke for mange drittunger som skrek, litt maa man jo regne med. Det var en hel haug med norske folk som skulle studere i Brisbane, saa jeg snakket litt med dem. Jeg reiste Haugesund - Oslo - Brussel - Abu Dhabi - Singapore - Brisbane, og det tok 40 timer fra Haugesund aa hit. Veldig lang reise!! Andrew hentet meg paa flyplassen, saa det var jo veldig greit, aa veldig kjekt! Han hadde tatt fri torsdagen og fredagen for aa vaere med meg. Vi har vel egentlig ikke gjort paa saa mye, jeg har sovet veldig mye. Veldig jetlagged denne gangen, sovner paa ettermiddagen og vaakner i 6 tiden paa morningen. Vi har sett paa serier, og kost oss med god mat. 

Loerdagen var hos Paul en tur, siden han har flyttet nedi gaten her, noe som jeg syns er veldig greit siden han er en av vennene mine som er igjen. Eller, han gaar ingen plass da, han er australiener^^ Saa vi hadde et par oel og chillet paa balkongen. Vi besoekte ogsaa Tariq senere paa kvelden, og bare chillet med litt godt aa drikke. Kjekt aa se folk igjen! :)

Soendagen var jeg og Andrew paa markedet en eller annen plass. De solgte alt mulig, litt som gatesjappene i syden egentlig. Det var ganske kjekt aa se paa alt mulig, og jeg endte opp med 2 par solbriller til 150 kr. Senere lagde Andrew beef stroganoff til oss, veldig godt^^ Han er veldig flink til aa lage mat!! Heldige meg^^ Vi hentet ogsaa alle tingene mine han hadde hatt paa en storage-shed, men vi bare stappet de inn paa rommet mitt og lot det vaere. Resten av dagen var avslapning og big bang theory^^

Idag har jeg laage ved bassenget en times tid, faatt ordnet internettet. Maatte betale 40$ for aa faa det opp igjen, irriterende egentlig, siden de visste jeg kom tilbake..  
Saa fikk jeg pakket ut, saa det er jo veldig deiligt! Da jeg var hjemme fant jeg hilsner-arkene mine fra 18 aars dagen min, saa de tok jeg med og har dem paa oppslagstavlen^^ Syns det var litt morsomt aa lese dem igjen ^^

Oh, saa fikk jeg et nyyydelig hjerteformet smykke av Andrew i gull med diamanter!! <3 Er litt slik at jeg nesten ikke toer aa gaa med det :P Livredd for aa miste det!! 

upakket og rotete^^


RYDDET :D digg aa ha klaer igjen^^
<3
 

My time in Sauda 11/12

05.02.2012 @ 23:46 i Blogg 0 kommentarer

Well, I've now been here for almost 2 months, and the time has been flying by! Or, both flying by and gone really slow actually :P I kind of feel like I havent gotten to do all those things I wanted to... At the same time, its been great to be home and hang out with all of my friends again <3 I have really missed them! 

Since I havent bloged as much as I wanted to, I figured out that I can do a long blog this time.  

So, what have I been up to since last time..haha, I have celebrated Christmas! And new year, and its 2012! 

 Christmas was a great day with my family. It was me, my sister Siren, my brother Hans Nicolai, dad, uncle oeyvind, my cousin Ruben and my cousin Hedda. Later at night, my cousins Kristian and Leffy came to visit.
For dinner, we had lamb ribs as we have each Christmas, with potatoes, turnips mash, brusselsprouts, brown sauce and cranberry. Soooo good! Then we opened the presents. I got a lot of nice stuff, and Im very happy with this year :)
Ill try remember everything: Nintendo 3DS, suitcase, australia - norway tickets, money, makeup, gloves, paperplane (haha my brother<3), bedsheets, blender, shoes, uni books etc... Oh and btw, we celebrate Christmas 24th of December, and opens our presents in the afternoon/evening. My family also pick up one present, read the name label, gives it to who its for, and wait till he/she has opened it before the next present is up going. So it always takes a few hours to get through everything^^ After that, its coffee and cakes. It went more to beers and cake^^
Then the kids played videogames and with all the presents, while us grown ups were having something good to drink. The whole evening was a seccess :)
Me and my Sister

I have been a good girl this year too :)

Dinnertime :)

Uncle and grandma :)

The dinner <3

Grandma opening present^^

Haha so happy^^

coffee and cakes

Haha Leffy, my cousin <3

Present from my brother <3 Look what it says: Pokemon, Digimon, Nerf, Macbook Pro and Australia^^ :D


 

I also got work at a grocery shop named Coop Mega, so I worked a lot in the space between Christmas and New Years Eve...I dunno what its called in English :P

I also went out partying, and had a lot of fun with my friends. Christmas in my town, is all about drinking! :D
This is from the first Christmas day as we call it :) Me and my cousin Leffy is ready to party :)
 
Isabell, Ivan and me :)

Jannicke, Anne-Line, Malin and Carina:)

Ann- Maureen <3 haha

Yup, its not funner than you make it yourself!! :P

Haha, me and Ivan is a great dancing team^^

We found a twentypack of smokes, this came out of it, and 10 seconds after we had smoke war and threw them around! Yep, fun times^^ 

mmmmyeah.... lol


So stupid is the new fun!! ;P haha
And here is some photos from my dads house and when me and my little brother Hans Nicolai made a gingerbread house and marzipan figures, its our little holiday tradition, me and him <3

At my dads place:)

Ciara Apekatt (last word is monkeycat translated directly, but its the norwegian word for monkey!! )

<3 

So happy :D

Hahaha <3

The gingerbread house keeper! its an angel :) hahahaThen I was at the hairdresser and coloured my hair :) Black, blonde and purple^^
 

And here is from NYE, me and Janne <3 Love this girl <3

My awesome friends <3

And this is from Kenneths birthday party, that was an awesome night!


THIS IS HOW WE DO IT^^

<3

haha, this is perfectly normal <3 


And last weekend I was at a surprise party to a friend, we were over 30 people, and it was really fun! :) But think its enough photos for this time^^

Now Ive been packing my bags...Im soon back in Oz ;D 

Soldager, pengeplanlegging og diverse bilder :)

06.11.2011 @ 14:58 i Blogg 4 kommentarer

Disse dagene er det veldig varmt, solen staar hooyt paa himmelen og det er bare himmelskt aa leve ;) Gradene ligger paa rundt 29 om dagene og det er 18 grader naa, og klokken er 11 paa kvelden! 
Jeg har laage i solen i bare noen timer, og har allerede solskille. Her bruker man ikke solfaktor 15 fordi huden din taaler det, du bruker 30 fordi du ikke vil ha hudkreft. Australia har hooyest prosent med hudkreft i verden, eller noe lignende..Og jeg skjoonte det virkelig da jeg saag skillet etter bare 4 timer i solen, paa 3 dager. Det sier litt...Saa her er et bilde av skillet paa puppen min! :P

Saa den ene dagen da jeg, Amanda og Jamie var ved bassenget, saa hadde jeg og Amanda det litt kjekt med undervanns kameraet mitt. 


Kjempekjekt^^

Er saa glad jeg har bassenget her, det fooles akkuratt som om jeg ligger i syden og er paa ferie! Bare for aa gni det inn liksom, det er DIGG :D

Saa igar hadde Jamie good bye party, jeg hadde 3 ool igjen, og Andrew kjoopte noe vodka til oss. Var en god gjeng der, og noen av oss spilte fuck the dealer hele kvelden. Elsker det spillet! Alle kommer i form, og alle syns det er kjekt og effektivt^^ Jeg ble ikke med gjengen ut, siden jeg er blakk og fornuftig. Men jeg, Adrew, Hole, Wall og Curtis satt igjen litt, og saa gikk vi hjem. Var en kjekk kveld :)Saa var det jo utstilling, der jeg utstilte imaging bildene mine, eller noen av dem. Her er bildet av meg med verket mitt:

Saa til planleggingen av neste semester! Jeg ligger mye bedre ann enn noen gang. Her er et bilde av hva jeg er kommet frem til:Saa her er da den store planen min! Jeg har til og med vaert saa generoos aa gitt meg selv 3000 kr maanden paa mat, bare for aa ikke ha for stor forhaapning paa aa klare meg med lite, for slik fungerer det ikke...lol
Og dette er uten de pengene jeg plalegger aa skaffe i loopet av julen, saa da kan jeg kansje reise litt ogsaa! Noe jeg virkelig har ventet paa! Saa mamma og pappa, har dere mer tro paa at det vil gaa bedre? :) Det har jeg! Gleder meg som en unge til neste semester, er vill etter aa begynne utdanningen min, for det er dette jeg vil jobbe med! Og jeg vil ha penger til aa vaerme paa de kjekke tingene. Ikke alt, men de vikgigste vertfall uten aa maatte slite. 

Saa ikveld sitter jeg med Andrew og ser paa tv. Spiste nettopp noen musliger, ja MUSLINGER! ^^ Er godt! Her er da Andrew, han jeg bor med og slikt ;) Tenkte han maa faa litt aere for aa ha gjort dette aaret bra, er her viss det er noe, og filmkvelder, han lager kjempegod mat! Jeg suger jo paa matlaging...saa han soorger for at jeg spiser ekte middager en gang i blandt^^ Kan vel si at vi har noe godt gaaende :)

Saa inatt skal jeg opp klokken 5 paa morningen og si hadet til Jamie. Hun reiser hjem til Canada. Vi har store planer om aa besooke hverandre i landene vaare naar vi har tid og penger til det. 

Naa er det leggetid, har stor bassengdag i solen foran meg! ;D

 

1 aar med fotografi er ferdig!!

05.11.2011 @ 09:59 i Blogg 0 kommentarer

Idag leverte jeg endelig min siste oppgave!! Det fooles deilig, og jeg tror ikke jeg har strooket i noen av fagene i aar! Men man kan aldri vaer sikker, siden jeg ikke har faatt tilbakemelding paa de siste oppgavene enda. Etter et aar som fotografi student har jeg laert veldig mye! Jeg kan ikke si det har vaert bortkastet, men forj*velig dyrt! 
Jeg kan naa jobbe alene i studio, regne ut lys forhold, jobbe med modeller, og det man trenger aa vite om studio. Jeg er ikke proff, men jeg kan det noodvendige. Jeg har laert aa jobbe med filmkameraer, kjemikalier og jobbe i moorkerom med baade fargebilder og svart hvitt bilder. Det er mye mer til det enn hva du kan tenke deg! Jeg vet hvordan jeg bruker kameraet mitt til de fleste anledninger. Og jeg maa si jeg er kjepefornooyd med dette aaret paa skolen :) to minuser bare, det er for dyrt og jeg strook i et fag i semester 1 med 1.1%. 

Her er et Photographic Practice oppgave 4 som jeg leverte inn idag, som gikk ut paa aa ta portrett bilder i sollys. (De fleste tror at det a ta portrettbilder i sollys er det beste, men det er feil! En overskyet dag er perfekt for bilder ute, man faar ikke stygge skarpe skygger, folk myser ikke paa bildene og farger er bedre.) Av en eller annen rar grunn blir de opplastet sidelengs...saa hiv datan paa siden :P
 Saa paa torsdag hadde klassen min utstilling! vi solgte ool og vin for 12kr flasken/glasset, og hadde bilder paa veggene. Var veldig suksessfullt! Var veldig mange som kom! Det var veldig kjekt aa se folk staa og vurdere og peke paa bildene, og jeg fikk bra tilbakemeldinger! Fikk vite at en person faktisk likte mitt verk best, saa det var jo kjempekjekt!! Det skulle vaere afterparty etterpaa med klassen, men siden jeg hadde jobb og trengte de pengene sykt, saa gikk jeg hjem selv om jeg ikke vil se mesteparten av dem igjen. Dagen etter fikk jeg vite at jeg ikke hadde en jobb lenger og at de ikke trengte meg. Saa det var jo kjempekjekt...

Vaeret her nede naa ligger paa 25 grader, noen dager er overskyet mens andre er sol og blaa himmel. Den ene kvelden var det jo storm her, jeg la ut en video paa facebook viss dere vil se lysshow fra lynet :P

Forrdige helg var det halloween, saa da kledde jeg meg ut som en dark angel, siden jeg hadde vinger fra foor av etter en photoshoot. Vi begynte ved bassenget. Jeg hadde kjoopt meg 50 kr vin for anledningen. Da de andre skulle videre proovde jeg aa smyge meg unna, men de andre "presset" meg til aa gaa, siden de snart reiser hjem, og Jamie spanderte ool paa meg. Og siden vi tok bussen, saa kostet det nesten ingenting. 


Har jo ogsaa vaert sjuk i flere uker naa, hadde flunsaa saa hoste, gir seg aldri, og gikk opp aa ned, saa var veldig utmattende!! Men en ting som hjalp, var halloween festen, var mye bedre dagen etter. Alkohol er den beste kuren :P

idag skal jeg drikke de 3 oolene jeg har igjen og "feire" at Jamie har graduata og goodbye party siden hun reiser hjem paa Mandag. 

 

Masse nytt fra meg :)

27.09.2011 @ 11:34 i Blogg 2 kommentarer

Halla igjen, gaar treigt med bloggingen for tiden, men har vaert veldig travelt med uni. Og naar jeg ikke har hatt uni, har det vaert 29grader og sol ute, saa jeg prioriterer aa ligge ved bassenget enn aa bruke timer paa aa skrive innlegg, hehe, regner med dere skjoonner det ;)

Saa hva er nytt?

Jo, jeg har faatt HD i Type, sign and symbol 2 ganger naa, HD er toppkarakter, saa high five! Har ogsaa bestemt meg for aa bytte program, fra fotografi til business - international tourism and hotel management. Grunnene er mange, men de avgjoorende er vell at det er reiseliv jeg vil jobbe med i fremtiden, og ogsaa fordi fotografi linjen er altfor sinnsyk dyr.. Jeg venter enda paa bekreftelse fra Uni at det er greit, saa venter i spenning. Naar jeg faar godkjent paa det, skal jeg sooke om aa overfoore CP points, saa jeg kansje slipper et fag og to det foorste semesteret. Det hade vore konge, men jeg tror ikke der mulig siden business og fotografi er ganske ulikt. 

Her er da halve kunstverket mitt i TSS :P Kjempearbeid^^Jeg skal bo her jeg bor i et semester til. De har tilbud naa, saa tenkte jeg skulle slaa til iom jeg ikke vil flytte. Saa da betaler jeg 179$ i uken istedenfor 199$, som da vil si 1038kr isteden for 1154, er 150 kr i uken det ca. Hehe hoorres ikke mye ut, men 600kr i maanden er en del for en fattig student^^ Haaper bare jeg faar samme rom som jeg allerede har, men det er uvisst til jeg kommer ned igjen.

Uni gaar bra, er mye og gjoore for tiden..alle fagene krever like mye av deg og at du jobber hjemme i tillegg. Naa har jeg 4 prosjekter paa gang, saa har hendene fulle. Har SPRING BREAK! naa, saa tar meg fri denne uken, eller skal jobbe med det faget jeg sliter i. Resten gaar seg til, trenger bare Pass i fagene saa er jeg egentlig fornooyd. 

Her er litt av det som er blitt gjort paa uni:


 Et par helger siden var jeg i Byron Bay med Jamie, Amanda, Laura og Matthew! Var kjempe kjekt. Vi reiste kl 7 paa morningen, jeg ble selvfoolgelig vekket av at Laura ringte 07.02 og spurte om jeg snart var klar. Hehe, var kjapp ut av senga og roosket med meg det jeg trengte, var bare dagstur, saa trengte ikke mer enn bikini, haandkle og kamera. 
Da vi kom dit kom vi oss til et fyrtaarn og  gikk langs en sti (8) uuuuut mot havet, og kom frem til Australias mest oosterlige punkt. Saa det var jo litt kult. Vi saag ogsaa delfiner og hvaler som svoommte rundt i sjooen. Var veldig kjekt!! Jeg digger jo slikt^^

Utsikt til den ene stranden!!

Hahhaaa, bilen vi kjoorte i!! Kongebil det ;)


Meg ved fantastisk utsikt^^


fyrtaarnet :)

Akkuratt der er jeg paa den mest oosterligste plassen i australia!

Hval!!

Mer hval!!

Soot liten rakker som skremte oss <3

Paa stranden! fikk et raatt solbrilleskille!

Matt blir gravd ned^^


Paa stranden mootte vi en som heter Spencer, som vi da inviterte med oss paa middag paa resturang. Vi hadde foorst en ool paa en pub og saa gikk vi til en plass som heter earth and sea for aa spise. De har nydelig mat der, vi spiste der sist vi var i Byron. Jeg hadde en slags potet/pasta rett, nomnom! Saa tok vi hjemturen, alle var helt slappe etter en dag i solen.

Saa loordagskveld: Meg, Jon og Andrew fant ut i 10 tiden paa kvelden at vi skulle kjoope vodka og lage lack russians...mm...lurt! Men det var Jon sin bursdag saa vi tre satt og koste oss i leiligheten vaar me naake godt i glaset^^ Etter klokken 12 hadde vi en skaal for pappa, siden det var hannes bursdag da. Her har me oss:^^

Jon, meg og Andrew :) Haha, Gratulera me dagen Pappa ;P (btw, maa nyta grimasen!)

Btw, papirposer kommer med alkoholen du kjooper her nede! Fooler meg like alkis hver gang jeg kommer hjem :P

Paul og Andrew paa besook og drikker litt :)

Andrew og hans doodlige vaapen. Er egentlig en barneleke, men han modifiserer di til 100 ganger bedre^^
Saa paa soondagen hadde vi goodbyw party t Laura, siden hun var ferdig med uni og skulle hjem. Alle canaderne mootte, Andrew, Paul, Adam og Spencer kom innom. Vi laag i solen hele dagen, spiste mat og lekte i bassenget. Var digg aa henge med hele gjengen igjen, var lengesiden! Tok ingen bilder dessverre.

Saa denne soondagen var jeg med Adam og daten hans til Gold Coast, The Spit som stranden saa fint heter^^ Var digg!

Saa var jeg paa baatur igaar med en hel gjeng! Vi var 10 mann. Vi tok taaget kl 9, og kom dit. Ble plukket opp av Jake og kjoort til hans plass. Han budde i et nydelig hus! Hadde fin svaer baat og vannscooter. Damn! 
Me hadde selfoolgelig ool med oss, jeg og ei svensk jente ved navn Sofia maatte jo bare teste ut Big Helga ool!!! hahahaMac, hunden til Jake. Kjempesoot!

Sofia, kul jente :)

Im on a boat!
Og btw, jordbaer til 25 kr <3

Saa maa jeg jo si at dietten min funker fett! Er nede i stoorelse 12 isteden for 14, og fooler meg bedre :)

Her kommer litt random bilder ogsaa ;) 

Saa det var en hel del fra meg!! :) Kommenter :D For da blir eg saa glad :D Love from me <3

 

Fireworks, Miss Ink and Everyday Life

07.09.2011 @ 13:15 i Blogg 5 kommentarer

Halla Balla :) 

Fant ut at HEY det er lenge siden jeg blogget sist, saa her kommer da endelig et innlegg for dere som gidder aa lese! Kjekt at noen foolger med :)

Saa, i helgen var jeg veldig aktiv i forhold til hva jeg pleier aa vaere. Jeg vaar paa Miss Ink paa fredagen, som da er det samme som Miss Norway, Miss Australia og alle de derre misse konurransene, bortsett fra denne er for soote jenter med tattooveringer. Jeg var veldig stresset, siden jeg skulle faa media pass kort til aa faa lov til aa fotografere der, og siden det var min foorste event shoot var jeg litt paa tuppa.

Jeg og Marte rocket opp kl 09.30, jeg fikk passet mitt og tok litt bilder paa bakrommet til deltagerne. Jeg fikk et gruppe bilde av alle, saa gikk jeg ut og fomlet litt rundt for meg selv. Var en dame der som var veldig hyggelig som hadde mann som fotograf som jeg fikk "henge" med. Da det begynte introduserte dem dommerne, og alle deltagerne. Foorst kom dem en og en ut i hverdags klaer. Verten forklarte tattoveringene mens deltagerne snudde seg og viste dem alle. I andre runde kom de ut i badetoey, og verten fortelte om deltagerne og siste runde var formell der de hadde pyntet seg i kjoler. Der fikk de spoorsmaal og svarte paa dem. Var veldig kjekt aa se paa. Inni mellom her var det 2 burlesque dansere og ei rokkering danser. Den foorste burlesque danseren var veldig nervoos og gjorde en del feil, men det var veldig morsomt aa se paa. Burlesque danser nr 2 hadde ingen tattoos som vi kunne se, men hun var ganske vill paa gulvet. Hadde Welcome to the Jungle som sang, og tok helt av. Fikk et bra blinkskudd av henne der hun ikke faar av seg korsetten sin!! Haha! Det var ogsaa band som spilte i slutten.
Jeg kan ikke legge ut bilder fra dette enda fordi jeg maa vente til de proffe fotografene legger ut sine bilder foor jeg kan vise mine. Resten av kvelden brukte jeg paa 1) faa nummer til jenter jeg kan faa inn til studio (fikk 7 numre^^ foolte jeg sjekket opp folk lol) 2) proove finne vegen hjem! Haha ringte mamma for aa ikke gaa alene og siden jeg ikke hadde peiling paa hvor jeg var! Jeg gikk og gikk, fant saa hooye bygninger som betydde jeg naermet meg byen, og saa fant jeg elven etter 45 min med gaaing, og gikk langs den til jeg kjente meg igjen. Var litt morsomt^^

Loordagen var det riverfire ved Brisbane River. Jeg hadde ladet opp kameraet fra kvelden foor, tok med meg tripoden (yey, har kjoopt meg tripod!) og kameraet, hev det oppi vesken min og gikk til canaderne. Vi kom oss til Kangaro Point  og gjorde oss klare. BAM! Der kom det fyrverkeri fra alle kanter. Veldig organisert og Veldig vakkert!!! Jeg fikk mange bra bilder fra dette:


Etter dette kom vi oss til en pub og hadde ool. Var veldig koselig!

Fra venstre: Jamie, Matthew, Benjamin, Amanda og Laura


Fra venstre: Amanda, Marina, Laura, meg og Jamie <3

Marina og Meg :) 

Saa ellers gaar det bra, er bare et problem for tiden som jeg ikke klarer aa loose: Jeg faar meg ikke opp av den forbanna for**lte sengen om morgnene!!!! Jeg holder paa aa klikke! Jeg legger meg i 12 tiden hver natt, sover nok, skolen er kjekk, saa er ingen ting der som gjoor at jeg ikke faar meg opp. Men jeg forsover meg og kommer meg ikke paa skolen :/ Noe som er meget daarlig...

Saa jeg har funnet ut at jeg maa begynne aa trene og faa energien tilbake! Saa skal jeg ogsaa begynne paa en diett, Tony Ferguson dietten, som da gaar ut paa aa bytte 2 av dagens maaltider med shake eller suppe, drikke 2 liter vann hver dag, en frukt og en middag av fisk, kjoott eller fugl med groonnsaker. Dette skal gjoored i 3 uker, saa kan man legge inn litt pasta i de neste ukene. Blir spennende aa se om det blir resultater! Jeg registrerer meg paa apoteket her, og de foolger med paa utviklingen osv. Ei veninne her hvor jeg bor har gjort dette og hun tok av mange kilo og fooler seg kjempebra. Og hun ser kjempebra ut ogsaa. Saa tenkte det er verdt et forsook, er jo snart sommer!! 

SNART SOMMER!!! (hehehehe - maa bare gni det litt inn!!)

Historien bak dette blidet er litt komiskt: jeg var med ut en torsdag med noen norske gutter og Dave. Men jeg kom ikke inn der de skulle, saa stod det en danske som heller ikke kom inn. (Pga id) Saa jeg, han og jenten paa bildet sprang over gaten til neste pub. Og det viste seg at denne dansken bor i samme blokk som meg!! Var en veldig kjekk kveld!

kjoopt meg hylle :)

og bord! ble kjempebra! er veldig fornooyd! :)

begynt aa tegne igjen! 


endelig resultatet :) ble veldig fornooyd med det:)

Saa naa skal jeg slappe litt mer av foor imorgen. Imorgen er det 12 timers dag paa uni. Skal ha en photo shoot med Madeline som kom paa 2. plass i miss ink! Gleder meg veldig!!! :)

Savner dere!! :(  Kommer hjem i midten av desember :*
 

Back in Oz!

26.07.2011 @ 15:23 i Blogg 2 kommentarer

Da var det vell tilbake til bloggingen. Skal proove aa holde den oppdatert, men er ikke like kjekt aa skrive om det samme hver gang jeg blogger liksom, ting gaar jo over til rutiner her ogsaa. 

Men hvertfall, jeg er tilbake i Brisbane og det er fantastisk! Flyturen ned var lang og kjedelig, og flymaten var helt jaevlig! Jeg flydde Stavanger - Oslo - Brussel - Abu Dhabi - Singapore - Brisbane..Mohammed hentet meg paa flyplassen, saa det var jo digg aa sleppe stresse med taxi aa sjit. Fikk pakket ut rimelig kjapt, tok turen til canaderne for aa si hei og chillet hele dagen. Gikk tidlig i seng, var jo dautroott da klokken var 8.

Helgen gikk til avslapning. Ble med Andrew til noen av kompisene hans paa Gold Coast loordagen, foolte ikke for aa feste etter det tragiske som skjedde hjemme, men ville heller ikke sitte alene paa rommet. Saa jeg satt og saag paa mens de spilte et eller annet rart spill. Var helt ok. Da vi skulle hjem tok Andrew meg med til en park for aa gjoore det godt igjen at jeg "kjedet" meg der. Parken var fin den, men da vi gikk paa en slags sti, saa hadde den sensorer bortover hele stien, og da vi gikk forbi lyste og blinket dem, og lagde noen soote lyder. Var dritmorsomt! Saa gikk vi ned til enden av parken og satte oss ned litt for aa se paa alle lysene i moorket. Var utsikt over en elv og over til sentrum.

Dagen etter vaaknet jeg tidligt, men laag bare aa slappet av. Fikk saa melding av Mohammed at det snart var lunch, aa at jeg maatte komme over. Passte meg veldig bra, for jeg var sulten. Dette var litt senere paa dagen. Saa da jeg kom dit stod Mohammed og Andrew og lagde mat, mens jeg satt aa saag paa. Ikke hver dag to mannfolk lager mat til deg, hehe. Og det verste var at de tok oppvasken etterpaa! Jeg fikk beskjed om aa sette meg ned aa ikke gaa i vegen^^ Saa satt vi bare og slappet av, snakket om alt og ingenting som vanlig. 
Husker egentlig ikke hva som skjedde videre den dagen.. :P

Saa begynte uni igaar, hadde Reading the Visual, skulle ha det i to timer, men stoommen gikk ut etter bare 20 min, saa fikk gaa. Og hadde time 3 timer senere, saa vi satt bare og snakket med alle i solen. Var kjemopevarmt, rett og slett digg! Satt i singlet og holdt paa aa daue av varme! Det er vinteren sin det! ;) Saa hadde vi en time med tutorial av samme faget. Hadde en snaal fyr som laerer!! Han er noodt aa vaere homo, for han hadde virkelig faktene inne!^^ Han virket som en grei laerer. Etter det var det hjem, slappe av, og saa over til canaderne Zach reiste idag saa vi maatte jo drikke for det. Jeg fikk i meg en vin aa shotter med hot n sweet, saa ble ganske saa fin i gassen.Gikk i seng 11pm.

Dagen idag...vaaknet med en fin hangover, kom meg til skolen og hadde to timer med photoprac. Saa 4 timer hvor vi ikke gjorde en dritt, satt i solen og i skyggen og i solen igjen. Vi kunne ikke gjoor noe fornuftig hell, siden vi ikke har blitt briefet i fagene. Saa hadde vi faget Type, sign and symbol. Det er det kjekkeste faget jeg har hatt til naa! Begynte paa assignment 1, hvor vi skal klippe ut navnet vaares i bokstaver i svart og hvitt. Saa 3 timer med klipp og lim var jo kjempekjekt! Foolte jeg var i barnehagen, rett og slett^^ Var hjemme 7, siden vi fikk gaa tidlig, og har ellers bare hengt med folkene her.

Legger ut bilder neste gang :) Men en ting er sikkert, det er godt aa komme ned igjen! :D

A good sunday!

06.03.2011 @ 13:52 i Blogg 1 kommentar

Våknet av mobilen min ringte, skulle til å ta den men rakk ikke, å så at Andrew hadde ringt 3 ganger å sendt melding: Wake up Caroline, come join us for a smoke.. Så da gjorde jeg det. Fikk spørsmål om jeg ville være med dem til Gold Coast, og det var jo ikke noe å lure på igrunn. Etter en røyk å 5 min pakking var vi på veg. Adam kjørte selv, så vi var innom KFC for frokost, kjempesunt! Jeg hadde en kyllingburger med pomfri som var dødsgodt! Kjørte videre og stoppet innom Adams hus. Der møtte jeg foreldrene til Adam, som var veldig morsomme! Moren hans begynte fortelle historier om Adam som liten, at han nektet å ta av seg buksen å slikt! Skikkelig flaut egentlig, men heldigvis stoppet Andrew henne^^ De var kule da, veldig imøtekommende^^ Så var det videre, og endte opp i Surfers Paradise. Det blåste noe sykt ute, sanden slo mot oss da vi satt oss ned. Vi ble der ikke lenge siden Adams venner skulle møte oss, for vi ville inn til The Spit, som er en annen strand. Var lite vind der, og få bølger så det var deiligt! Kunne faktisk gå i vannet uten å bli meid ned av store bølger som elsker å rive klæra av folk. Andrew hater sand og strand, så han satt i skyggen med bukse, sko + caps og nerdet på mobilen. Vi andre var uti vannet og plasket. Vennene til Adam var veldig sjenerte, ingen av oss fikk med oss navn eller noe. Kun han ene som het Duffy, en stor fyr som var ganske morsom. Etter å ha plasket rundt, sett Daffy og Adam leka delfinar å lagd masse rare lyder, stakk vi til et senter. Adam og Andrew skulle selvfølgelig kjøpe Nerf-gun greier, men de hadde ikke det de ville ha. Dermed gikk vi til en sushi bar! Jeg hadde aldri smakt det før, så jeg bare satt å kikket litt på tallerknene med rå fisk, ris og tang. Såg jo forferdelig ut, men Andrew fikk meg til å smake. Kom med en kommentar om at jeg aldri hadde smakt det, satt på en sushi resturang og faktisk ikke prøve når eg først er der! Han hadde rett i den, så jeg prøvde en bit av han. Og det var godt! Var skikkelig overrasket over hvor godt det faktisk var^^ Hadde en egen tallerk etterpå, mens de hadde 4-5 stk.
Så var det tilbake i bilen, jeg og Andrew byttet på å sitte fremme, haha, akkuratt som da jeg var liten og kranglet med Siren om plassen fremme^^ Var hjemme i halv 6 tiden, så jeg hoppet rett i dysjen og stakk bort til canaderne. De har familynight hver søndag, så er jeg en del av det <3 Vi spiser middag ilag og ser Modern Family etterfulgt av Bondi Beach. Idag var jeg ikke sulten, så jeg så bare tv med dem. På Bondi beach var det en som stupte uti vannet og ble lammet fra halsen å ned. Var en skikkelig trist episode! Etterpå snakket vi om alt slikt ekkelt! Matthew begynte snakke om den filmen på youtube, om han som hopper fra en kant, treffer hodet på kanten av en mur og deler fjeset i to! Noen av dere hjemme så den, man kunne faktisk se at hodet var delt i to, han overlevde 8 timer etterpå og man fikk se legene måtte holde hodet sammen. Er det ekleste jeg noen gang har sett!
Gikk hjem rundt 9 halv 10, satt på balkongen med Andrew litt før jeg nå har sottet å lest om Modernity. Ikke veldig spennende. Skjønner det ikke helt :P Men tok et par bilder idag på stranden.

Surfers :)

The Spit!

Andrew i skyggen, 7 år i australia å sjekk Den tæn`en :P hahaah

The spit <3

Adam i vvannet :P

Adam under vannet :P

Leke delfin! :P var seriøst morsomt^^

Meg fra vannet å opp^^


Syklonen Yasi nærmer seg Queensland!

31.01.2011 @ 18:55 i Blogg 0 kommentarer

Vel, har hatt en super dag idag, vært på tur med Keela, hentet Ipod`en min og dullet med den. Jeg fikk ordnet meg flybillett, avreise Haugesund, mellomlander i Oslo, Frankfurt og Abu Dahbi før jeg når Brisbane. Jeg er fornøyd og glad.

Så tikker det inn en mail fra ANSA, hvor det står at det er en stor syklon på veg mot Queensland i Australia.
Det rammer nesten samme områder som flommen, og er fryktet å bli en kategori 4 syklon. En syklon kan ha 5 nivåer.
På mailen fikk vi vite hvor den ville ramme, så jeg skrev områdene inn i google kart, og fikk et lite bilde av det. Om jeg har gjort rett er en annen sak, men strekningen du ser her er like lang som Oslo - Trondhjem!


Ser ut til at Brisbane ikke blir rammet så veldig, men byen vil merke syklonen. Store mengder regn og kraftig vind vil oppstå. Syklonen har en fart på 30 km i timen, og har vinder ¨på over 250km i timen!! Og det kan komme flere flommer etter syklonen.

Så jeg sitter igjen med en tanke: Hvor trygt er det å reise til Australia? I løpet av under 2 månder så har to katastrofale naturkatastrofer herjet samme område!

Svandalen & formatering av pc!

26.01.2011 @ 12:29 i Blogg 0 kommentarer

Var i Svandalen igår med Steinar og Øyvind. Var ganske hardt i bakken, men det var helt klar himmel å ikke et eneste vindkast, så det var sykt digg fordeom! Var min første gang i bakken i vinter, så jeg brydde meg ikke særlig om det. Meen selvfølgelig var det unger som lærte å stå på slalom og alpinister. Slalom ungene var selvfølgelig på høyre siden og tok den beste plassen å renne, og alpinistene  var på venstre siden så vi måtte holde oss i midten, og der var det litt klumpete. Hater å renne på klumpete føre! Jeg renner på brett btw. Vi rant ikke mange turene før vi var helt utkjørte i bena!  Så idag når jeg våknet var min første reaksjon: AAAAU! Hele kroppen har gangsperr og er umulig å bevege! Men det e rlitt hærlig også da ;)

Så iIgår kveld rundt 22.30 fant jeg ut at jeg skulle formatere dataen. I det siste har den vært utrolig treig og programmene funket ikke slik de skulle, så det var enten formatering eller ny pc. Jeg har ikke råd til ny pc, og jeg er ganske fornøyd med den jeg har. Steinar fant recovery cd`ene, men jeg fikk det jo ikke til. Etter et par timer med testing så klarte jeg det endelig, og i 02.00 tiden så var pc`en klar. Var skikkelig kjedlig å få tilbake de gamle innstillingene, så nå må jeg nok bruke noen dager på å personaslisere den igjen! Data`en fungerer vertfall helt fint nå, så nå gjelder det å se hva som skjer når jeg installerer programmene igjen. Tok backup av alt jeg ville ha før jeg gjorde dette selvfølgelig.

Nå tenkte jeg at jeg skulle kjøpe meg en forsikring så det er gjort!

Og forresten: DET ER SOL UTE! :D

Oppsheining, hårsveis og annet tull!

21.01.2011 @ 23:43 i Blogg 3 kommentarer

Javell, de siste dagene mine har jeg ryddet i klærne mine! Og shiiiit, det var masse som måtte kastes! Herrejesus, så mye stygt og for smått jeg fant =P Så jeg kastet 2/3 av klærne mine og skapet er langt fra tomt. Det tok rundt fire timer å få orden på alt igjen, siden jeg tok alt ut av skapet, prøvde forskjellige klær, og la alt sammen mens jeg sorterte. Så nå kan jeg finne hva jeg skal ha med meg til Australia! Ser ut til at jeg må kjøpe nesten alle klærne der nede, for jeg har ingenting fint hjemme. Alt er så kjedlig, bortsett fra de klærne jeg har kjøpt i det siste og de er mer vinterklær. Jaja, det går seg nok til. Her er bilde av skapet mitt nå, og det andre er noen av klærne jeg kastet og som lillesøsteren min gikk gjennom. Hun fikk vertfall noen plagg^^

  

Så kjøpte jeg meg en ny veske fra friis & company til 749 kroner. En ok stor veske, som jeg tenker blir super å reise med. Sll teknologi må i håndbagasjen, så det tar jeg i en sekk. Alt nødvendig å viktig tar jeg i vesken. Stress å måtte oppe med sekk hver gang jeg trenger noe, på både flyet og ellers. Så kjøpte jeg en skinnvest som var på halv pris på selvig, som passet vesken veldig bra.


Så var jeg hos frisøren idag! Hadde time kl 12.00 og satt der til 14.30. Jeg farget hele håret i en rødlig farge med brunt og kobber i, og tok en liten dæsj med svart på siden. Måtte også farge øyenbrynene siden fargen fra sist gang nesten var borte. Åsså klipp og slikt vettu. Legger bilder på slutten av innlegget.

Igår lekte jeg og Steinar tattoovører, altså tegnet med penn på hverandre. Kl var 02.00 og vi var overtrøtte. Det legger jeg også med noen bilder av. Istad farget jeg håret til Steinar, og nå sitter vi å skal se Jonah Hex. Imorgen er det jobb fra 10.00 til 14.00, og imorgen får jeg forhåpentligvis solgt sykkelen min! Så, bildespæææm! ;)

   

Åsså til slutt må jeg jo bare fortelle om da jeg var hos tannlegen igår! Jeg gikk der, dritnærvøs, er livredd tannleger, men satt meg ned, lot dem gjøre sitt. Så det samme som de forrige 3 årene, den ene tannen helt bak nede på høyre side er det noe med. Men de vet ikke hva! Så flære må se på bildene og en tannlege til må sjekke tannen. På bildet ser det ut som jeg har er jævlig hull nemlig, men ingenting viser på tannen. Før sa de jeg skulle gå og sjekke det neste gang. Neida, denne gangen fikk jeg ny time slik at de kunne borre opp tannen for å se om det er et hål eller ikke! Sykt. Er det ett hål, og det er svært kommer jeg til å begynne å grine, det skulle de ha fjernet for 3 år siden, og ikke la det godgjøre seg.. + nå må jeg betale for det. 3 år siden hadde det vært gratis.. Tannleger er noen slue jævler..

Andre som er redd tannlegen og har lignende erfaringer?Fått opptaksbrevet & tattoo tegning på jobb^^

14.01.2011 @ 00:16 i Blogg 0 kommentarer

Idag fikk jeg endelig opptaksbrevet mitt, og kunne svare ja på plassen. Jeg våknet kl 15.00, men det var fordi jeg var rundt i bygden og kjørte for å leite etter Keela, hunden min til kl 06.00 på morningen. Så ble veldig stresset!
Etter 3 timer fikk jeg endelig sendt det avgårde, måtte sende ved 3 papirer. Ett med underskrift på at jeg har takket ja til plassen, et med kvittering på depositumet på 500AUD som er ca 3000 norske kroner, og norsk svarskjema. Håper jeg har gjort det rett så jeg kan få COE.

Jobbet 18 - 21 idag, og da jeg kom hjem sendte jeg mail til skolen og spurte om jeg kunne søke campus plass, er redd det er fullt, men må jo prøve.Så har jeg en bekjent som skal spørre litt rundt om noen trenger en romkamerat^^

Til helgen skal jeg på hyttetur med typen og et venne-par av oss, Janne og Kenneth. Skal bli Digg å være på hytten og slappe av! Er dritlei saudafestingen. Så det blir god mat, øl å vin, kortspill og bare kos! De er 2 av mine aller beste venner, så er kjekt at jeg får tilbringt en hel helg med bare dem før jeg reiser. Dagene går for fort, mye å ordne, men må få tid til vennene mine også. Mest sannsynlig kommer jeg ikke hjem i vinterferien på 1.5 mnd som planlagt, siden det blir for dyrt, så blir til desember!

Igår så kreppet siren håret mitt før jobb, og jeg lakket neglene mine røde! Jeg lakkerer sjeldent noe annet enn fransk manikyr. Så jeg så ut som et troll med røde negler på jobb^^ På jobb var det lite å gjøre så jeg satt å tegnet litt mellom kundene. Bilder:

Wait for it, wait for it...

12.01.2011 @ 17:37 i Blogg 0 kommentarer

Venter enda på å få opptaksbrevet mitt, og er Så klar for å søke om alt. Går bare rundt her og tripper.. Fikk brev fra kilroy duden min og skolen idag, og skolen er åpen. South bank capus er stengt siden den ligger så nær flommen. Så det ser ut til at jeg skal komme meg nedover likevell :) Hørte på radioen idag at hammerhodehaier kan svømme inn i byen også, så nå er det ikke bare slanger som sniker seg rundt i vannet, men også hai! Det er litt sykt...

Jeg fikk ordnet meg koffert idag, låner lillesøsteren min sin som hun hadde medseg til USA da hun var der. Så imorgen skal jeg finne frem litt klær tenkte jeg, vertfall av sommerklær jeg ikke bruker her hjemme. Håper det ikke regner i Australia gjennom hele flommen, for da kan jeg jo bare glemme dem :P

Siren har krøllet håret mitt idag! Men sidne jeg har så kort hår åhun lagde skrutrekkere så så de jo ikke ut, så vi måtte rette det ut igjen. Nå står hun med kreppetang og koser seg :P Før idag ryddet jeg på rommet og fylte 3 poser med bare matteark! De skal Så brenne!! Aldri mer matte vertfall.

Jeg er også stresset fordi jeg mest sannsynlig ikke får campus plass og må stresse med å finne meg leilighet der nede, mend et får jeg ikke før jeg er der. Så må bo på hostell/hotell! Baah.

Så har jeg vært på byn med pappan min idag, var på Selvig å kikket, fikk meg en tynn genser med blonder nedover ryggen til 130 kr. Jeg kjøpte meg også en tegneblokk og HB blyant. Så får jeg lære meg å tegne litt de neste dagene, kjeder jo rævva av meg! Om en halvtime er det jobb i 3 timer, er jo ingenting, er så lei av å jobbe slik..
Jo, så har jeg lakkert neglene mine, i rødt! Jeg har aldri farge på neglene, kun fransk manikyr! :P
Ser alle har spørsmål i slutten av innleggene sine i bloggen, så:

Hvilke farger pleier du å ha på negelene dine?Storflom i Australia - Brisbane!

11.01.2011 @ 18:57 i Blogg 0 kommentarer

Selvfølgelig! Det Måtte jo bare skje at det kom en monsterflom i Brisbane hvor jeg skal flytte. Det er tragiskt for de som bor der og mister både biler, hus og medmennesker. Og alle ødleggelsene. Men det er så typisk at slikt skjer når jeg virkelig gleder meg til noe! For det første kan det være at jeg ikke kommer meg ned å for det andre så vil den vakre byen være ødelagt! Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg kom ned for å oppleve den vakre naturen, ikke vasse i vann/gjørme. Så hva skal jeg gjøre? Skal jeg vente å se om det ordner seg? Skal jeg finne en annen plass i Australia eller skal jeg finne et nytt land? Jeg trenger virkelig å flytte vekk!! Søk brisbane i søkefeltet for å finne mer ut om det. Kryssen fingre for at ting går bra der nede!

Passer lillebror, lillsøss på sykehus :/

11.01.2011 @ 09:05 i Blogg 2 kommentarer

Har passet på lillebroren min igår å idag. Lillesøsteren min Siren er på sykehus i Haugesund (som ligger to timer unna) siden hun har hatt veldig vondt når hun puster. Det kan vær blodpropp i lungen eller noe utenpå lungen. De fant ikke noe igår, men noen blodverdier var høyere enn normalt så de skal sjekke videre idag etter hva som er gale. Håper på det beste! At det kun er en liten tablett så er alt fint igjen. Er så typsik at det er hun som får det, helt siden vi var små så har det vært slik! Siren så havner på sykehuset. Men alle mine beste tanker til Siren, glad i deg snuppå <3 Er nok ingenting skal du se! :)

Vakre Siren!<3 Har gått fra liten drittunge til en nydelig pen dame! :)


Så igår satt jeg og Hans Nicolai å malte å kikket på pokemon før det var kveld. Så idag var vi oppe rundt 07.00! Jeg kan ikke huske sist jeg var så tidlig oppe! Men herregud så sykt skjønn han er på morningene, Det morgenstrynet, og halvkvalt smil^^ Så han fikk knekkebrød så tittet vi på barnetv før han gikk 8. Så måkte jeg innkjørselen så jeg slipper å måtte måke rett før jobb. Begynner jobb på Narvesen kl 10, så en time igjen nå. Jobber til 13.00 så da er det hjem å rydde litt før lillebror kommer hjem 14. Da blir det matlaging så kjøre han på håndballtrening.
Syns jeg er en flink storesøster! :)

Her er noen av bildene vi malte!

Jeg har lært meg å tegne øyne idag :)


Dette er Hans Nicolai som jeg har malt, veldig vakkert!


Og her er Hans Nicolai som har malt meg, Super Caroline!


Dette malte vi ilag <3 Ble veldig fint å syns jeg!


Øye nr 2 :)


Tattoo, C S HN for Caroline, SIren og Hans Nicolai <3

Nå går jeg og steller meg, så skal jeg krysse fingrene og håpe resten av dagen på at Siren er helt fin og kommer hjem idag <3

10.jan.2011

10.01.2011 @ 21:26 i Blogg 0 kommentarer

Vel, Steinar her da! Fikk bare pc'n slengt på fanget med beskjed om: SKRIV!

HVa skal man skrive? hmmm, har lagd middag til Caroline idag, Tikka Masala med hjemme laget mangochutney som ble meget godt om jeg må si det selv!! :D

Forruten det så er det ikke mye, uten at jeg er utrolig glad for at Caroline har bestått matten og får gjennom ført sin drøm! Tiden nærmer seg ganske fort nå før hun reise, er ikke en time unna kan man si :( men kan ikke annet en å være utrolig glad på hennes vegne! Mest trolig kommer jeg til å komme meg ned ditt ganske fort.. Noe sier meg at jeg kommer til å savne Caroline ganske mye! noe som vil føre til at jeg bare dropper alt hjemme for å bo der med henne! Om jeg ikke for jobben som onkelen hennes skal prøve å skaffe meg da! Da må jeg ta den! Er ett tilbud som man ikke bare kan plukke ned fra treet kan man vel si :p..

Har ikke så mye annet og skrive egentlig. Første blogg innleg og greier, ikke ille :D

 

Caroline Hustoft, Jeg elsker deg med hele mitt hjerte! Skal stå ved din side, og ALLDRI forlate deg!!!

Australia & skolen (+foto)

09.01.2011 @ 17:53 i Blogg 6 kommentarer

Tenkte jeg skulle fortelle litt om Australia! Er vel egentlig mest for min egen del, men andre kan jo også ha glede av det^^

Australia ligger i Oseania som er på andre siden av kloden. Hovedstaden er Canberra og ikke Sydney som mange tror. Tidssonen er fra 8 til 11 timer mer enn i Norge, avhengig av hvor i Australia du bor. Det bor over 21.5 millioner mennesker her. Valutaen er Australisk dollar, hvor 1 australsk dollar = 5.955 norske kroner.

I Brisbane, byen  jeg skal studere i, bor det 1,8 millioner innbyggere. Det er Australias raskest voksende by, og tredje største etter Sydney og Melbourne.

Griffith University er et kjent universitet, og de har et stort fagtilbud, og er et veldig populært sted å reise for nordmenn. Universitetsområdene ligger fantastisk til på Gold Coast og i Brisbane.

Skolen har 40 000 studenter og dermed Queenslands største universitet. Dey har fem campuser som ligger mellom Brisbane og Gold Coast. Jeg regner med å få plass på campusen South Bank, siden jeg skal gå Fotografi, så ligger dette best til. South Bank ligger i hjertet av Brisbanes businessdistrikt. Det er en moderne campus som ligger ved elvebredden. På South Bank ligger også Queenslans College og Art og Queensland Conservatorium, som og er deler av Griffith. South Bank er bare en kort spasertur fra sentrum av byen! Noe som passer meg helt perfekt^^ Det går buss og tog mellom campusene, så det er lett å ta seg frem.

Det står at: De lokale slangnavnet på byen er "Brissy", eller også "Brisneyland" og "Bris Vegas" som refererer til byens særdeles avslappede livsstil.
Brisneyland? Bris Vegas? Okei, det var litt teit =P

Været: Den varmeste månden er januar med en snittempratur på 25 grader, mens juni er den kaldeste med snitt på 15 grader. Dette passer meg helt perfekt! Idag regner det her i Sauda, alt er slaps og kaldt! Passer meg midt i blinken å komme til Asutralia og sommer om noen uker! ;)

De krever ikke mye på Griffith, for å komme inn. Jeg har et snitt på 3,6. Jeg har 4 i engelsk som gjør at jeg slipper å ta engelsk test, noe jeg er veldig glad for!

Dette er the Gold Coast!!


Jeg gleder meg sykt til å studere fotografi! Forventningene mine er at jeg lærer å bruke kameraet mitt, at vi får forskjellige prosjekter og utfordringer. Jeg håper vi bruker det Australia har å by på, som storbyen, strand, dyr, kultur og slikt. Jeg er mest intressert i å ta dyrebilder, skarpe fine bilder av sjeldne dyr er en drøm. Men det er nå som jeg ikke vet bedre, regner med at jeg lærer masse og endrer mening senere. 
Jeg har tatt noen natur bilder fra her hjemme hvor jeg bor, så legger dem ut.

Jeg har Nikon D60 speilrefleks kamera, og to objektiver, et vidvinkel 10 - 20mm og et zoom 55 - 200mm. Så vurderer jeg kjøpe meg blits og stativ. Og noe jeg må ha, er kameraveske!Winter Wonderland i Lillebekk

Så et bilde av hunden min Keela <3 En finsk lapphund på snart 3 år.SlettedalenNydelig Norsk Natur!
Hjelp, jeg flytter til Australia!

08.01.2011 @ 23:33 i Blogg 0 kommentarer

For et par dager siden fikk jeg vite at jeg klarte å bestå R2 matten etter å ha tatt eksamen på nytt november 2010. Dette kom overraskende på, og er over all forventning! Så om 3 - 4 uker så flytter jeg til Australia!
Det er masse som må ordnes, og jeg har liten tid. Jeg må søke visum, lån/stipend og ordne forsikringer.
Nå venter jeg bare på at skolen jeg skal gå på sender meg opptaksbrevet så jeg får startet. Skolen jeg skal gå på heter Griffith University, hvor jeg skal studere Fotografi. Jeg har bare plan om å gå der ett år, men ser ikke vekk fra at jeg går alle 3 og fullfører bachelor graden. Griffith University ligger i Brisbane som er på østsiden av Australia.Jeg reiser fra masse gode venner, hunden min Keela, typen min Steinar og sist men ikke minst familien. Gruer meg veldig til å forlate alle, men gleder meg også villt siden jeg endelig får oppfylle drømmen min! Jeg har ikke god økonomi, er veldig dårlig til å spare penger og er blakk før det har gått en uke etter lønningsdato. Dermed er jeg veldig spent på hvordan dette skal gå, men jeg er fast bestemt på å klare dette. Jeg har vært klar til å forlate redet i flere år, men måtte fullføre videregående skolen her hjemme. Nok om det.

Formålet med denne bloggen er at mine kjære venner og familie kan følge med på meg mens jeg herjer på andre siden av kloden. Og for andre som vil/skal gjøre det samme. Jeg vil skrive om prosessen, hvordan jeg tenker, hva jeg syns om landet, folkene og alt det der. Jeg vil gjerne være til hjelp for de som er usikre på om de tør. Jeg er fra en liten by med knappe 5000 innbyggere. Jeg har gått på skole med 300 og skal til en skole med 40 000 studenter! Hjelp! Jeg skal som sagt studere fotografi, og kommer til å skrive litt om dette også. Er det ting dere som tilfeldigvis er innom bloggen lurer på, så spør i veg :)

Jeg er ny blogger på blogg.no og er ikke helt vandt med hvordan ting gjøres her. Regner med jeg finner ut av det etter hvert :)

hits